美國法院裁定暫停Tiktok禁令

113 回覆
25 Like 291 Dislike
正呀
依家開始乜都會留難吓你
證明你班含侵撚要反省自己
任你侵點惡都無用,直接收買你法官就乜鳩都係假
等睇有人覆係Deep State 出手
The judge turned down ByteDance's request to also suspend the November ban.

即係一人贏一樣
Super
支持拜登既人唔通冇左tiltok 就唔支持拜登?
無辦法,美國三權分立係咁
總統唔係大哂,法官如果認為總統發佈的禁令唔恰當係有權ban左佢個禁令,總統都無得反駁say no

除非有證據證明法官收左支那著數
Donald Trump RIP
明星都係靠瀏覽數量生存,左膠都係一樣,而tiktok就係迎合佢地既工具
暫緩執行姐,好似之前蒙面法咁
咪同啲熱狗一樣放棄思考
鎖定一個敵人,乜春都賴佢地過口癮
自己友就不分青紅皂白乜都盲撐
fact check? research? 食得架?
Youtube每條片成十分鐘廿分鐘咁長
Tiktok仲有好多特效玩
美豬
我要保護私隱 不過tiktok又真係好好玩
唔緊要啦我睇唔到唔知道 要繼續玩tiktok
拜登贏硬
愛抖 愛抖音
香港不溜都係三權分立
(而家就唔知啦! 因為太多政治檢控)
儘管林鄭老雞不停暗住良心話香港無三權分立
法律界還有很多正義的法官和大狀
笑死 仲要大部份高學歷嘅美國中產同一流大學都支持拜登 然後所謂啲弱智垃圾先支持侵
用嚟kill time 加上個個想做kol搵錢
唔需要好叻 夠on9 夠白痴就搵到錢
尋晚世澤先講完tiktok單deal凍過水
費事貼link,有心自己去YT搵
呢個係民主國家既核心價值,唔一定係壤事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞