屌你老未呢隻game 我話佢賣廣告者 咁都要串柒人

33 回覆
3 Like 32 Dislike
屌你老未咁你係賣好多撚多廣告丫嘛
又要迫我睇
抵你俾人del

謝謝你啊
唔明有咩好屌 整game唔洗食飯?
下下都想要免費娛樂 一蚊都唔想比之類仲要唔比人賣廣告
抵你比人串柒
樓主呢d真係最垃圾人種 影衰香港人

畢嬲都覺得自己又冇俾錢玩又屌廣告多嘅人好Cheap
我無屌過佢賣廣告
佢隻game係真係逼我睇 逼 逼我睇
我無得揀唔睇 一睇睇30秒
逼我睇架 逼 逼 我無得揀
我知佢要賣 咁我係咪都應該有得skip
無得skip呀 一定要睇30秒
無得5秒skip
咁我就話廣告太多
咁都唔得?
如果咁都唔得 都唔知講咩好
仲要俾人屌 勁撚好笑
上去客觀評論都叫屌
咁唔接受到 取消個評論功能嘛
冇人逼你玩隻驚啦掛
客觀回覆都叫串
咁都接受唔到 咪撚哂覆呀嘛
依啲game 應該第一日無廣告等你玩到沉迷先
Brian: 唔想睇既 quit咗佢囉
人地咁好禮貌都話串
屌你老母你去信各大電台同電視台叫佢哋咪撚賣咁長廣告,全撚部應該新增5秒skip呢個功能,如果唔係就係迫鳩你睇廣告,做啦柒頭
之前玩開果d係你想快既話可以係咁睇廣告
咁你咪唔撚好玩囉 又要玩又要屌
你同啲支那人有乜撚嘢分別呀
個開發商拎枝槍指住你個頭要你玩咩
你返工做撚完嘢你老細唔出糧俾你得唔得?
你老豆家團性交完生你出嚟唔撚養你得唔得?
你玩得免費game睇廣告就例牌架啦 剩係識響度屌
人地係咪唔洗食 唔洗生存?整隻game出嚟服侍你?

樓豬你都係縮返入你老母個閪到反醒下先
笑撚死人 關你撚事咩
唔撚鐘意咪冇撚覆囉
又要覆又要嘈成隻傻閪咁
我鐘意屌呀 你咪睇你廣告囉
我鐘意屌就屌 吹咩
關你撚事咩
佢生唔生存關我撚事? 幫佢諗埋屌閪生仔好無呀?
你都戇撚鳩
咁鐘意幫商家佬諗 不如你諗下你幾耐無望下你老母好過啦
佢就黎死架喇仆街仔
屌你老母成個post都屌緊你自己嘅時候
仲眾人皆醉你獨醒咁撚樣
你都係縮返入你老母個閪度咪撚出世
成版都講緊你條契柒人品教養問題
笑撚死人 關你撚事咩
唔撚鐘意咪冇撚覆囉
又要覆又要嘈成隻傻閪咁
我鐘意屌呀 你咪睇你廣告囉
我鐘意屌就屌 吹咩
關你撚事咩
佢生唔生存關我撚事? 幫佢諗埋屌閪生仔好無呀?
你都戇撚鳩
咁鐘意幫商家佬諗 不如你諗下你幾耐無望下你老母好過啦
佢就黎死架喇仆街仔

點解樓主唔cap埋自己既 客觀 評論既?
唔識駁要copy?
幫推 為樓主討回公道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞