大家有冇啲錄音撚朋友?

165 回覆
344 Like 10 Dislike
屌佢老味,咩柒都錄音講,講野又冇重點零營養er 都er撚咗成半分鐘,仲有錄音唔撚斷氣一野錄兩三分鐘,講野識唔識斷句㗎一見到就火都嚟,食屎啦錄音撚
▶️ ————————— 1:30
最撚攞命係條友會係圖書館錄音佢勁撚細聲錄,開盡vol 都聽唔撚到佢講咩柒,之後仲聽到佢畀圖書管理員屌佢叫佢唔好係圖書館講電話
Wtsapp應該整個function 可以畀人兩倍速聽錄音節省用戶時間
Airpods錄音最撚On9 十句有九句都唔知up乜柒
係喎真心吹脹,同佢講,聽唔撚到呀,佢再錄多次,又係一鳩樣聽唔到
Wtsapp錄音應該要考牌唔應該畀啲講野冇重點嘅廢人用錄音功能
最撚憎錄音撚 見一個block一個
同意錄音撚全部都係垃圾
只打字唔錄音,最憎人錄音,唔方便聽又唔想傾緊乜比人知
係,特別係番工果陣,點聽啊大佬屌咗佢好多次,番工時間就打字啦,佢話,唔緊要你收工先聽啦屌,完全唔想聽佢講野啊
即係呢…有時打唔到字…errr…或者冇手…行緊路,err…係囉你明啦,錄音有時冇咁煩囉。打字呢…有時打極都打唔出

屌,應該cut撚左錄音佢就真,考你老母牌
我之前有個朋友講:我唔寫打字啊,寫筆劃又慢,咁咪錄音囉,唔係好啲咩

真心吹撚脹
我慣左出親街都聽歌
曾經有同學就係果種長氣錄音撚
次次為左聽佢啲錄音搞到我要停左首歌
煩到仆街呢啲人
今日講完叫佢唔好錄音
第二日打回完狀
冇撚得救
對住d唔想理嘅人會係咁err足十幾秒錄先慢慢講
係啊,屌勁撚燥明明人哋聽緊歌,就係要就呢啲撚樣禁停首歌,阻鳩住晒,屌又唔撚聽,仲要錄親都過三十秒,完全畀佢搞到冇心機再聽落去
呢個真,又冇得飛,聽完又搵唔到佢講野嘅重點係公司又唔可能聽佢講野
真啊 咩都半分鐘 一次錄幾段
未聽完又有 想覆又唔記得佢講咩
好想同佢講收嗲喇好無
最撚恐怖係你唔理佢,佢會繼續錄到你打開wtsapp會見到十條未聽嘅三十秒錄音cls
最煩係咬字唔清 條街又嘈
你話你唔懶唔想打字 有語音輸入㗎嘛
何止30秒
段段錄音都分幾兩分鐘
靚女錄音一定聽其餘嘅過主啦
真喺!! 然後琴日我見到佢聽完仲在線上
咪text咁覆
點知佢問我係咪好忙
打字方便大家
錄音方便自己

錄音撚跟本就係自私撚

我接受到因為唔方便所以錄音
但2-3秒都要錄嗰啲食屎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞