覺唔覺得拍YouTube嗰個細佬好樣衰

354 回覆
1986 Like 98 Dislike
3個一樣大口狗
不過細佬特別大
佢呀哥都做拍下搞笑野可以當佢行搞笑路線
個細佬又柒又醜仲要成日懶型懶有風格真係柒到癲
最好笑佢覺得笑佢既人係眼紅佢
真係無得救
唔係吹到個gpa夠入u咩
個位好似怪怪地
唔好屈得就屈啦
佢之前出過story 3.X架有
不過asso過3係基本囉
如果唔係買返黎
咁既柒頭都咁多人睇youtube奇蹟
雖然hk youtube連屎家軍都多人睇
極懷疑全部都係打手
薑桃都叫做真係靚仔所以多人讚
呢條咁既大口狗就算審美觀幾差都唔會覺得叫做靚仔下話
其實成件事係好反市場 好難相信咁撚樣衰會有咁多人睇 所以我都覺得好大機會係打手 但香港我又唔知道有咩公司係會做打手 因為以我認知都係印度公司
係自信多咗啲姐
佢又唔係大隻,就算件衫個袖捲到上膊都唔會睇落大隻咗
嫩版柳爺咁
自己話點解要開個channel被人當係小丑 但佢而家開咗。。。。
乜撚野細佬 好似弱智
點解咁多留言話佢靚仔?
係咪我審美觀出左問題
佢家姐都好樣衰。。

其實做返個正常人冇人得閒抨擊佢 係佢要懶係有自信咁拍埋啲19片 以為自己好有料 其實如果佢唔係boris細佬 識佢老鼠咩
呢隻中學雞食屎啦 連佢阿哥一半咁靚仔都冇
懶係串咁 知唔知個柒字點寫

有冇絲打覺得個utuber係柒頭但覺得呢個韓仔係靚仔?

係一撚樣樣囉屌你老母
*玩具撚
通常呢啲好mk好冇內涵嘅人
特別多妹妹仔鍾意睇
樣衰都唔緊要,以為自己靚仔嗰吓死
廢片姊弟
Boris佢嘅片都算有content 所以我係appreciate 唔似佢家姐條條都拍vlog 又植入式賣廣告 你賣廣告唔緊要我接受 但唔好條條都讀稿 呢個好用乜乜乜 比少少新意同誠意得唔得好似balu佢有接廣告 但佢真係好有心去度橋 令人有興趣睇落去 你都唔好太hea咁就咁坐係張床上面講呢個好用呀乜乜乜你話哂辭咗份full time job做kol 咁你都認認真真做好份工呀片又做唔好 sponsor又照拎

至於個細佬 完全冇content 拍攝技巧零 連最基本講嘢都未講好 睇到留言話咩今次細佬講咗多嘢好開心 做YouTuber講嘢唔係基本要求?點解咁樣都要被人吹奏?

覺得佢地好侮辱個啲真係用心製作content嘅YouTuber 你地有view數無可否認係boris帶起你地如果唔係你地啲片真係狗也不屌 唔該你地要對得住個view數同subscribe你嘅人 唔好再hea 9觀眾做廢片 你有努力觀眾真係會睇到
乜撚 I don’t really care af
唔識英文就打返中文啦屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞