8140 會唔會係下隻老千股

130 回覆
0 Like 6 Dislike
https://youtu.be/Tbqx2Aykois

其實一早已經有人講晒,今次當買個教訓

乜都唔識,唔好講細價股,我建議你連股票都唔好掂
講真 玩老千股唔係問題 早入場識抽身咪賺到錢
出tips果班幫莊家做野姐 引班人入場 炒高派貨
你食唔到頭嗰浸咪入場玩音樂傳球囉
莊仁慈咪炒3日 心情唔好半日就落地獄啦
認真關心下你

1.蝕左幾多
2.買左股幾耐
3.幾歲, 收入穩定?
佢話我知果時已高買了😭
1343 蝕9成,買左兩日都冇。
30中了收入算穩定既
買左幾多
如果都蝕左9成,咁好似走唔走都唔大分別
你可以博佢有一兩成反彈嘅
不過預左係會輸95-80%左右

我以前都中過老千股
兩個鐘已經插一半
第二日就走左
本身輸錢都好唔開心
生活上再遇到好多黑仔野
唔記得帶鎖匙
開衣櫃夾到隻手流血
之後忍唔住坐左係地下大喊
1343,6分鐘插左9成。。。快過。過山車。。走都走唔切。。

都幾黑仔。。
二十一世紀
資訊流通既年代
係咩驅使八九十後既人都可以中呢啲招
依D唔係叫黑仔喎
係ON9姐
其實係咁踩人又有咩意思? 係on 9 咁想補救姐。。同埋想多啲人知。。唔好再有人咁on 9。。想問點補救。。唔係想俾人一沉百踩。。
寶藥黨
電話順豐騙案班廢中廢老
你會點評論佢地?
錢係你揸手既
一買一賣,最終決定權係你度

冇嫁,柒左就當交學費
自己貪心囉,咩啊

唔係點
買左就已經係黑
咁如果冇人教冇人講。。俾人呃都冇計。。咁而家多人中左都想多啲人知。。唔好再中伏姐。。
都冇計。。買個教訓。。好彩我都冇訓身。。
自己睇開啲
巴打可唔可以集中去呢個POST
https://lihkg.com/thread/2217736/page/1
你做決定去買之前
你expect 佢帶啲咩比你
你而家咁失望,係咪因為你冇計劃過
或者你over expected 呢樣野?

正如你過大海玩大細玩廿一點,你都會有一個expectation 同埋一個規避心態

呢個世界 fast money 唔係咁易賺
如果唔係冇窮人啦,亦都唔會有咁多騙案

老千谷唔係第一日既事情
咁既心態,有朝日就算唔比莊家股呃
你都會比第二樣野呃
呢個世界其實無不勞而獲
你覺得有嘅話只係你睇唔到人地勞咗係邊
就算老千都要花時間心血金錢去先佈局
(呢d就係佢地嘅勞)

就算你想搭順風車,都唔該你花少少時間睇下d老千股係由幾時/幾錢有異動,再對比下老千講嘅股價同時間,呢d勞都係用你生命中唔洗5分鐘

正題:老千股炒完就無,搏佢翻炒同你信佢比錢你一齊賺咁難
幾年前中過招8字頭
陰d陰d輸左8/9成
擺低唔理佢
半年之後返家鄉
輸一成走人
而家知啦。。。見過鬼重唔怕黑咩
收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞