8140 會唔會係下隻老千股

130 回覆
0 Like 6 Dislike
好淆底呀。。買左點算好。。8140

又中左隻1343。D 佢諗住佢頭兩次中。但我冇買。。信佢一次俾啲甜頭我都好嘛。。。仆佢個街。。一野就打柴。。

真傷心。。
你跟住啲老千tips嚟買?
係呀。。果隻1343 跌到pk
而家醒覺。。。諗緊星期1係咪應該即走
1蚊爆升上去 仲要keep咗幾日1.6
樓主咁都仲敢入
我都知係度講實會俾人插。。但買左想睇有咩解決方案可以唔洗蝕咁多😭

1343 係完全睇住佢插想即放都放唔到
你覺得連登仔可以點幫
幫你接貨
你不如去祈下福可能有用d
d老千又真係呃到人扮股神,隻3680見佢地2.15推叫人2.4走,2.15出大賣盤任你買

但宜家仲未散水,左手交右手升到3個幾
咁佢而家未插。。想睇下可唔可朝早競價時段即放左佢。。令損失減低。。用現貨貨賣唔係即放到架咩?

其實都唔係好明。。點解可以一野插到咁低。。
第一次佢推介就係買呢隻。。放左一路升。。升到3.6x 咁即係佢地重千緊呢隻?
yes,佢地之後應該會搵堆xx sir再推呢隻真散水
呢d贏粒糖輸間廠
重有隻1408。。都係係咁升。。但我冇跟
就係用幾隻操控哂既引你信,等你下次大大注跟想執佢一成,班老千就啪掣跌95%
好傷心。。。
叫我買1343 果個唔知真唔真佢cap 哂圖俾我佢買左59萬股。。。
股價市場唔係要有人接先賣到架咩?
呢d微信女股操作主要係老千揸住九成貨,就不停左手交右手掃上,當中就可以慢慢沽貨,升左幾倍就搵微信女或xx sir叫人買,佢就掛d大賣盤出黎俾你地買
呢d股急跌前一兩日多數做到近億成交額

當佢1蚊成本揸2億股,再tg,wechat叫你地4蚊買,慢慢沽5000萬股
再一野插到0.2,好多人會撈底掛買盤博彈返0.3-0.4,佢再0.2-0.3沽埋剩低既1.5億股

埋單都有3000萬呃
好那驚。。。佢地係通常下晝先隊低佢?
唔定架,快快走左佢好過
會呀。。見過鬼重唔怕黑咩。。。要話俾多啲人知。。唔好咁多人那野
但呢啲人冇牌。。好似係犯法架喎。
笑撚死,其實你有無諗過自己根本唔岩玩股票
擺得係度講預左你地笑9我。。但俾啲同理心可以嗎? 我都唔想擺呢啲咁7既野出黎。。但除左的實重有人中
走左佢唔好再掂呢啲股
唔係咁點氹你呢啲傻仔落搭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞