[A/I]Fate/Grand Order JP[791]女梅林好正的說~

1001 回覆
3 Like 6 Dislike
桐生ココ流水式sc先癲 呢d 1萬幾千基本野黎
我睇新聞話呢d vtuber 1個鐘賺400萬港紙
同埋依家utube 全球頭十賺最多donate既實況主 10個有7個係呢d假人
真人輸晒 / 就咁日本毒撚都夠撐起個營收
武肺個個wfh 呢班vtuber就開始爆紅 幾個月個訂閱double咁升
好誇張
我都估撞正武肺= =你講個隻龍女 成個chat都講英文 鬼佬黎既
以前睇twitch d真人名人開charity stream 都無話一個鐘籌到400萬$啦
真係好撚離譜
佢係第一個真係英文流利既hololive成員 佢又夠膽講whe the fuck 仲教埋其他成員講 仲成日直播睇twitter meme 食正鬼佬條水 而家最新果隊hololive en都係比佢開創個市場出黎
近排好似就係佢講台灣? 條女有無理d大陸閪點炎上??
https://edens-zero.net/
EDENS ZERO動畫化
好過做雞嫁
真 依家個d雞 sell暴露啊 跳舞個d實況主 都輸晒比呢d假人
我當佢地同類型啦 都係開個網做直播

但平心而論我覺得 經紀人公司呢d吸血鬼一定抽好多水 條女賺400萬 分分鐘實際收得40萬
我又有份配音了
我諗都係
一切都係毒撚嘅錯
鬼佬都埋單喎 點駁??
緊係super chat首先youtube抽水 之後到公司抽 佢地都係袋1-2成我諗
鬼佬冇毒撚架咩
呢單我又唔係咁清楚 有冇資深巴打解答
算啦 我都問夠 我只係覺得呢個時代d真人(甚至叫半個明星)輸比呢d 2.5次元假人真係太誇張
我依家單推月美兔 pekora 船長 阿庫婭 同FBK
https://www.youtube.com/watch?v=CluIIdl7Ur0
種族歧視
都好似講左幾個禮拜啦
你地所講既鬼佬毒撚多數有正常社交 照有野扑野
亞洲毒撚多數社交有d有問題啦 無野扑
我認知係咁囉 所以我覺得鬼佬毒撚唔算係毒撚 係毒撚定義上黎講
個單野唔見有道歉之類 但條片下左架del左台灣個part先上返架
又要分類
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞