(亂倫案)女稱父失意主動獻身 父稱性交無戴套

192 回覆
31 Like 18 Dislike
錯得太更要
生中出

屌係真唔係呀 唔好得個講字

中學時期既校花,著得好密實,但本身大波,遮都遮唔住

屌奶星 之前個po有巴打又話識 係肥婆

屌,26歲先比老豆破處
可以有幾正

8年前先破處,當年18歲炸
巴打閱讀拎U

咪就係有呢啲柒頭所以年中咁多人肥中文

依家盲人都上連登

樓主連出兩次亂倫post係咩意思?

之前果個未上庭
呢次上完庭報導
你乜撚野事
由細對到大都屌得落
唔知支那領導係海航787專機上面機震有無戴套
做過二次所以比人控二條罪?
如果做過十次 就控十條

Double jeopardy 好似係
同自己老豆搞 想嘔

諗起個老豆睇住自己個老婆懷胎十月生左個女出黎
見證哂自己個女所有成長過程
由bb抱住佢教佢叫爸爸 教佢學行
到大個d帶佢食雪糕 拖住手送佢返學
點知到到個女大個左就同佢做愛 唔知個呀叔將條賓周插入個女塊閪個度個陣有無諗起細個幫佢換尿片既情形
如果你地遇到個女仔你好中意佢 但佢同過老豆做愛你地會點
屌個細佬個啲係咪無姊妹
比著我都報撚硬
屌個細佬個啲係咪無姊妹
比著我都報撚硬

比我知道我死撚左去都似 受唔到呢d衝擊
好撚癲 套都唔用
如果係個女首先提出
你地想唔想像到老豆當時面對既道德難關
屌個細佬個啲係咪無姊妹
比著我都報撚硬

比我知道我死撚左去都似 受唔到呢d衝擊

根本冇可能唔搵方法解決,出面班人仲屌個細佬拆㪚頭家,好明顯自己冇能力解決,等於夜晚訓訓下,老豆同家姐係下隔床到搞緊野,係呀係av情節就好撚正,到真正發生係身上果時,只有等法律黎制定佢地,到最後我相信呢頭家都散緊,老豆家姐可能仲繼續搞,踢埋個細佬走tim,咁仲好呢d屋企人念到都想嘔
做過二次所以比人控二條罪?
如果做過十次 就控十條

控咩同幾多q冇關係既

Btw6年,點會止咁小

唔通初夜一次,第二次咁啱俾個仔撞破咁撚巧合?
個仔以後點面對老豆同家姐

Join

唔侵我玩呀嗱
有無個女嘅相

幾正下 陽光型

[img]圖片網址 [/img]

屌係真唔係呀 唔好得個講字

中學時期既校花,著得好密實,但本身大波,遮都遮唔住

屌你純文字討論
本來3p嗎

留名睇圖之後當我冇講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞