Notebook討論區 及 外國網購Notebook推介 (46),歡迎問NOP/新手請睇下#1-3

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
抵,但無保
想問下咩係美森

Amazon US
等ux435出左再睇睇點,不過想買部有16g ram既機,好少選擇。。
2000l

2000蚊貨仔做文書機睇下youtube抵唔抵?
之巴同9up巴,呢部好似仲抵屌過我同9up巴入手部15g嘅
delay 會賠?
G14苦主叫春+1

10月無消消就cut佢老母

10月尾要用
咁你cut硬都得
係打定輸數啦
Aero 15?
點會冇

Sold by amazon 嘅gigabyte有一年
邊到抵
只係換咗17”mon,冇咗機械鍵盤,同得144Hz,其他都一樣嘅

更何況你17”,屋企都要有位擺,又要睇吓自己會唔會拎出街
係,不過冇保
但香港都係貴1500,但跟足2年保,又多1TB HDD

同埋Helios 300唔係同M15/15G一個level

你不如睇下Aero 15
https://gaminghk.com/product-category/gigabyte/gigabyte-aero-laptops/
同埋佢唔係sold by amazon,冇保
見到呢個auss moss 好似有少少唔同

如客人之領貨日期為2020年9月3日,而因貨期延遲,HELIX通知客人可於2020年9月7日取機。延遲交貨賠償將以9月3日開始計算,並為0.5% x 2 = 1%。

延遲交貨賠償金額計算例子 (二)

如客人之領貨日期為2020年9月3日,而因貨期延遲,HELIX通知客人可於2020年9月14日取機。延遲交貨賠償將為0.5% x 5 + 1% x 2 = 4.5%。
notebook咪鬼用二手喇,全新既都唔係貴
飛去美國整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞