Samsung S20 FE $699起 旗艦配置

290 回覆
25 Like 70 Dislike
兩年機唔TRADE左佢?

兩年機唔值得用咁貴貼, 一係裸跑, 一係TRADE IN, 一係用膠貼
YES
FF集中營
年年最賣得top10都有iPhone份
market share 無升反而跌
D機一定係Tim cook 自己買番啦
冇乜心水機
s20 又好似好柒
部s9 用落仲好順
電又冇壞
咁個「共識」又真係Android 用家有錢啲嘅
每2年都一定要換電話
冇錢又點可以逼住成日換機呢

啲發達地區例如東南亞都特別多Android, 日本北美就窮人iPhone 多
膠貼啦
每2年都一定要換電話 X
2年幾有新技術可以平價換 O
但事實係n20u 真係屌打iphone, iphone 宜家一啲吸引力都無,仲要推ios14 趕客
除咗高階機谷鏡頭 仲有咩新技術吖?
唔通貪中價機有粒最新制程嘅Snapdragon 咩
做乜咁打自己塊面
有邊代iOS 唔係趕客?
iOS 13 8日之內有2、3個正式版

係你口中講到一個iOS 係正嘅我真係服
Spatial Audio 可以硬件發售一年後透過software update 加入
Automatic switching 都係
仲未計新hardware 嘅技術

An 機有新技術?
你就真係好撚弱智
人哋擺張圖出嚟有三星你就當晒全部三星用家點點點
你估真係idog咁出名成班俾人笑咩
仲講埋d多先進國家人用就=乜乜乜
中国好多城市都多人用,蘋果全球第2市場?
以你個戇鳩仔邏輯,係咪代表你班垃圾同果班中国人一樣
然後connect唔到,switch唔到,聽唔到
idog最搞笑嘅就係apple係唔話得嘅,apple一切都是美好的,凡是不好都是用家問題
apple用家屌晒鬼嘅時候就我唔清楚我唔知道我睇唔到
有人數apple就衝出嚟吠
好似間公司佢哋有份咁
我當時就係即刻買冇曲邊嘅s10e
on9 弊在出到13.7 都仲係好多bug 呢
咪係囉

所以係你口中用iOS 本身已經係一個缺點/缺憾
「在座各iOS 版本都係垃圾」
Hoda都係$2XX, 如果你想繼續用, 都OK既

轉NOTE20ULTRA都不錯
120HZ
ifanboy: iPhone最安全An機唔安全垃撚圾
結果之鋒部iPhone俾狗破解, 周庭pixel無事.
ifanboy: 之鋒係特別case唔計
Sor9ry踩襯你條尾, 我唔啱,我會收斂啲以後少啲笑柒你哋。見到你好嬲好嬲都唔好意思,見你咁真誠都知你唔係扮,sor9ry
night mode幾時肯放俾SE or 舊機?
咁你有冇睇之鋒啲片
知唔知佢點反省呢件事同而家用緊咩電話
「在座各iOS 版本都係垃圾」係IOS用家講㗎
你咪去屌鳩佢哋叫佢哋收聲囉
我哋睇戲㗎咋,唔係用緊iphone點知手機可以咁撚多bug
你不如聽下當事人自己點講? 佢喺周庭Youtube channel 有講,佢今時今日都仲係用緊iPhone喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞