Samsung S20 FE $699起 旗艦配置

290 回覆
25 Like 70 Dislike
FE即係final edition?
samsung唔玩減價促銷好耐喇
仲好賣就繼續賣唔好賣就直接停產出新機
佢自己有廠,開生產線成本低唔使keep舊model
Friend
Fan edition
無120hz? 不了
你盲咗?
Fan Edition

樓豬意思係咪得返 1080p 120hz ?

s20 行120hz 唔係一直得1080 咩?
但S20有得揀2k 60hz
咁可以諗吓喎,用過120hz 真係返唔到轉頭
S20 FE 個MON 得1080

平價版冇2K, 個MON都DOWNGRADE左做SUPER AMOLED, 唔係DYNAMIC AMOLED 2X
見過有on9 iphone256gb笑人128gb廢 真係以為貴就係好
果種好係成部手機會係影相靚d同效能快d(的確係快dd)

講起就覺得有d似我老母D師奶咁 覺得貴就靚貴就好味
YES, 用過120hz 真係返唔到轉頭
依個真,係都買n20u la
Reddit講依部因為panel係native1080p
會清過s20series1440p scale down 既1080p
再平啲會買
平到一個點自然會諗點解要俾多咁多premium 買iPhone

問題係部Snapdragon 865 唔會平得去邊仲有高通整機售價稅
事實係iphone suicide 左
醒啦唔好再FF啦
係啲ifan 仲ff 緊
寧願買有5000或以上mah既手機
沒電=一舊垃圾
S20U囉
咁電量會唔會再慳d ?
事實係 Android flagship 已經無咩生存空間
S20成個系列銷量跌六成
Google 將 flagship換中價CPU打翻中價位市場

呢兩三年top 10 銷量一部android flagship都無
以前Galaxy S都仲叫推到上去,而家
咁你咪買M51囉成7000mah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞