【Happy Aouar開Party (連豬屌)】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCIX

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
勁到奇陣失前4
愛狗犀利
【Now Sports】被巴塞隆拿放棄的蘇亞雷斯,被指在申請意大利護照的考試上作弊。
蘇亞雷斯(Luis Suarez)早前為了以歐盟球員身份加盟祖雲達斯,希望透過意大利籍太太拿取該國護照,上周特意飛到佩魯賈進行意大利文考試,而且以B1級分數過關。

不過,意大利當局近日指這名33歲烏拉圭國腳涉嫌出貓,在考試前已經得知所有問題及答案。有關當局發出聲明表示:「在調查期間,我們發現蘇亞雷斯在考試中出現了違規行為。我們發現考試的題目是事先議定,分數也是事先分配,考生只需展示非常基本的意大利文的知識。」

雖然未知阿蘇能否獲得意大利護照,但現在對於祖記來說似乎沒有關係,因為最近盛傳這名射手已經屬意留在西甲,改投馬德里體育會。

問題係羊打LW 拿打中鋒都會回防
Saka打lwb 唔回防
霸乜
唔好話saka無料
有嗰 22 場不敗浪住
試驗買aouar既效果

真係買aouar踢正宗433
守個時都係咁上下
琴日話軌想用球員換細爆單嘢 流料?
始終仲係後生佢技術唔錯同有視野
今日基本上一啲消息都冇

唔知陣間有冇重磅消息
知道題目都要背ga
都算有努力過丫
問題係失果球saka個企位前撚到想入樽咁
然後無回防 坦狗已經廢仲要佢一個mark兩個
咁就搞到浩狗都出埋醜
衰冬窗唔買人塞隻傷咗嘅D so hea鳩愛蛇
右閘比狗大傷唔買人搞到叔自己一個打成季rwb
(後備係贊狗同列叔
Saka

讓件7號俾牛蛙啦
aouar spotted in london
牛蛙著11號
係...twitter都好靜
托仔好似仲未走到...應該傾緊...拉据中....
牛蛙著住18先啦
留返11比zaha
下季燒完約就牛蛙10號
嗰個混合陣式係一定要有Tierney先work
party著咩
其實達蛇呢套係咪佢係鏝自己諗出嚟
鏝嗰套更加癲
辛真高獲加兩個inverted wing back
跟住兩個中場插入half space打235陣式
我估達蛇最終想做到呢樣
tierney and suk
Mbappe 著9號
蒙叔唔走嘅話都應該啱踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞