[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
丹比利未即係另一個巴洛迪利, 天份高但on 9 早收皮
拎去啦講真 唔係果班波 唔好浪費大家時間 俾機會人去第到發展
Thank you & Goodbye 神LIN
已經冇右翼都仲要扔走?
肯做後備既留james冇乜問題
唔會賣啦下嘛
占仔再上腦都未衰到要賣
就係太多呢D諗法, 睇下隊波有幾多冇用既人白出緊糧?
認真我場場睇, JAMES我真心覺得佢踢我地預備組就差唔多, 個水平同英超真係差好遠, AT LEAST 唔係大球會囉
我地係冇右翼呀, 但放佢落場都冇右翼又有咩分別
上季初出幾球俾未上腦福反擊都見到有質素
同leeds反add on要加入4,14先deal
左翼會好好多
格狗木狗狗官可唔可以快d死
Evra幫夠佢地洗白未,佢哋唔收皮永無翻身之日
James拎黎打強隊防反一流 速度夠快
有好多位比佢爆
況且Leeds offer 14m
留翻仲好啦 人工都係40k
占士踢左肯出波已經好過trashford
寧願借佢出去浸兩年仲好 留係到坐多過踢
佢需要上埸機會先可以繼續進步
講無用幾時輪到James
中場Mata Fred今季可能出得仲小
仲有後防白逗糧嘅Jones同Rojo
怕咩
單deal咁戇鳩
36m 買後備
買番黎阻住沙拿發展
中堅就話夠晒人所以可以放鍾斯落河姐

但翼位/352雙箭頭佢仲有佢既價值
個翼位講白出糧唔講馬達先既
一個馬達=四個占士,你買到翼咪可以借走

咁計不如借走埋bw
學何輝話佢係信心問題, 上季對曼城條友有返啲信心係有作用, 當然我都望佢好似基拿比咁識成材

同埋點賣都唔撚會賣比列斯啦, 一黎死敵, 二黎當年你15m 搶贏人,加陣14m 比佢

過多兩個月換領隊就會好啲GA LA, 忍下啦
james 既decision同實際movement 都好差
次次都夾硬傳一腳射一腳當刷左數據
連配合都做唔到有咩價值
有冇人知今晚場波邊度有得睇 係咪得網上面啲link
深夜閪波 早d訓啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞