[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Loan deal+80m 合理
踢得勁就買 傷多過踢就退貨
good deal 都係多蒙特魔翼
Obligation無得退
Option先有
要強制買 冇得退貨
所以Option就抵玩
強制就不了
咪係 普巴咁大舊 又黑又壯 都成日傷
人地開哂季先黎話買
你估人地加唔加價吖拿?
120m格狗木狗都唔肯科
賣埋樓嘅木狗表示未撚驚過
ON9
100M買丹比利
120M唔買辛祖

英人本身都貴最少10M啦 仲要後生過佢
為左果20M 真係痴撚線
無買 想借咋
人地要obligation to buy先肯借
所以咪管理層問題囉
最開頭傳嗰陣差個千幾萬又唔肯比
好啦拖到人地變返原價先肯賣又死唔放棄咁
唔知諗乜既都
賣得樓都知咩事啦

聽日木狗別墅見啦

提提大家曼市個座係佢別墅黎,條友住開倫敦
有冇人有source 個表
人地都唔係同佢傾,同律師之嘛,幾得閒
重有乜FF
仲要唔撚覆你電話
頭先碌ig睇到有報導話利落咗bid大概36M 俾屈要Sarr
唔知個記者咩Tier啦 但係如果利落bid曼真係唔使諗
Manchester United are negotiating to sign Barcelona forward Ousmane Dembele on a season-long loan deal with option to buy. #FCB #MUFC
Option to buy 60m euro 比盡
Manchester United midfielder Jesse Lingard is a target for Russian outfit Zenit, according to ESPN.

fast la diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞