[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
木狗真係驚到要搬屋 ?
好似有啲道理

毅進星 100
木狗批評球會上有「小部份人⋯⋯不斷抹黑計劃,以慣常伎倆提出『木狗死全家』的口號來唬嚇球會」,以「達到他們反格拉沙、反活華特的目的」
 木狗:連登曼迷制裁無理一笑置之嗤之而鼻
佢自己知自己事啦,上季都叫買幾件,買唔到般奴已經係咁

今季剩係買件vdb,煙花捅爆屎眼都似
示威又要批 cls
木狗:曼迷的制裁是搬石頭砸自己的腳
木狗在臉書呼籲球迷踴躍購買球衣,又批評網上有人抹黑其團隊,提出各種失實指控務求把『球壇迪士尼計劃』打垮,來達反格拉沙、反木狗的目的,「難道我們會讓他們得逞嗎?」
如果係咁, 睇怕今季都唔會再買人 (幻幻唔計)
唔係條友都唔洗賣屋笠定水先
木狗要交咩表現先有得睇
我記得有兩個仔女,一個大女另一個唔知係仔定女
木狗: 球會的事最清楚的係球會的人 任何人對球會事務說三道四指手劃腳xxxxxxxx圖謀不軌
木狗重申 杯葛戰沒有贏家,曼聯不想打,但也不怕打
加埋3張車頭相

佢送個女比你屌呢?
阿基里斯腱係運動員嘅惡夢
第一係佢斷咗之後接口位唔會完整復原,換句話講一斷就無辦法fully recovered,而佢係跑動同發猪力嘅其中一個必須位置嚟,變相運動能力會大受影響,包括加速,變速,轉向,彈跳等等

高比,表弟都係斷完就插晒水,Durant 嚟緊復出鏟籃呢啲都應該無咁勁

大袋耳打翼斷呢個位,都死咗一半,仲要180k 一個禮拜,不了
好惡

英文差就要迫我做支那仔

港超都無資格
個傻閪樣成個外國廢老坐係公園食熱狗咁
睇番呢張算
Replace Sancho
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞