[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
交比我
一開po就有得笑
咁樣大家ok?
留低費Sir, Legend, 少少搞笑嘢, 同Tier表

再打前一格 第二前鋒
呃飯食方面佢真係世界級,直頭可以開班授徒

屌佢老母
轉踢442/4141好撚過喇

未見過一隊打433既球隊既側擊可以咁撚廢
曼聯對hudson odoi 有興趣
仲記得當年外號熱血鍾斯
點解隊波可以咁撚柒on9
你係覆緊我
冇話撞唔撞位
係睇班大帝企位走位意識係點
Pogba參與度多啲
插Half space, overload其中一邊
好過等Bruno傳一球成功嘅Risky pass
Cls
睇曼聯轉會比其他隊學識多好多英文
了解晒咩係release clause , first refusal, buyback ,add-ons, installments
人地唔係 done deal 就 failed, rejected, 曼就一堆briefed ,monitoring and considering,

連financial statements , annual report 都要識睇 知道格狗又吞左幾多 幾多拎左去交息
同佢續約果個真係天才
"普巴踢得好" 同 "曼聯踢得好" 係兩樣野黎, 唔一定同時發生

而家踢4231 中場得2條友, 好易俾踢433 嘅對手out-numbered
雙中場要擺脫對手 再向前傳俾前面4個人, 絕對唔係駁腳咁簡單
呢樣野全隊係得普巴可以相對consistently 咁做到, 馬迪要滿血先得, Fred 都好唔穩定
所以要全隊run 到 (目的: 我曼踼得好), 唯有放佢係呢個位, 犧牲佢部份進攻能力, 亦令佢踢得冇咁sharp (後果: 普巴踢得唔好)

當然點解一定要踢4231 就係另一個問題
佢好似係咪斷過阿基尼斯腱?
其實木狗係聽蘇落order買人定鳩買?
係,唞咗141日
仲中過武肺
又或者直頭假9
留佢係對面禁區附近範圍
咁樣對佢自己既進攻意欲同隊波既防守都最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞