[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Sancho is free to leave if mu has 1.2
曼區手足d英文好撚勁
留朗隊都可以既
再唔係第一張轉呢個
Ching不如睇支超算
起碼啲新聞中文多
第一已經盲目哂
第二覺得買左人但唔改踢法都唔會有乜改變
Pin咗叫大家留意下
本身係用上個po嘅template 已經del咗幾張
重點係has agreed personal terms
好撚mean
留朗隊又會有人話點解唔留蘇蛇
直接兩個唔好煩
幾時夠人整到隊《個人條件隊》
好仆街
新人黎到好有heart踢威幾場
之後等同化
下個po執執佢啦, 剩係留費蛇好過

而家po頭同曼聯表現一樣, 亂七八糟
好撚惡
係reddit 睇到

Jones played 135 mins in the league last season, that's about 29k for every min of league football

Assume Gareth Bale was on the reported 600k at Real last year, then he earned 28,500 for every min of football he played in the league.

Phil Jones earned more per min of league football played last season than Gareth Bale.
自從朗隊走左
呢隊閪波就無再贏過冠軍
班主 ceo唔換
邊個教都一9樣

兩個你地簡其中一個
唔知呢度有無人講過 我覺得要雪雪福一黎唔知係咪背傷影響 比佢抖下都好 踢得差就要換架啦
我睇vdb踢法係走空位 做彈彈波為主
個人覺得會唔會可以放下佢踢下假9咁踢

Vdb
馬 綠木
Bruno
Matic. Pogba
咁踢會唔會仲好?福同綠木馬都可以換
其實出halo打前最好🙈
見呢度成日都狗咬狗咁想討論下🤟🏻

手足:
Pogba我覺得自由度要大啲
俾佢參與多啲進攻
而唔係中圈附近駁腳

唔好意思大家我唔知點覆返上個post既手足🙈
我都覺佢要參加多d進攻問題先發揮到佢,但而家好似無位岩佢踢.....佢同bruno撞左位
解決方法就係是但出一個 出雙防中拍佢地
一係買個勁既防中幫佢掃🙈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞