[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
數學題
如果一個轉會窗只簽一件,要幾多個轉會窗曼聯先可以成功換血?
假設每次都買岩人, 計埋本身球員都會老化, 估計都要2028年至少
然後小小野係咁喺fb ig打飛機 不過唔緊要 反正一大班水魚會買波衫買lego 買成班周邊商品

利申 其中一條水魚
水魚同港豬一樣!
無買好耐, nowe都慳返
今年開始冇買啦
做球迷做到香港人咁
真係好撚sad
對竹地感受更深
呢隊閪波d手法同中共一樣,明明唔鳩會做到ge野就放風搞到似層層咁,等班球迷high返幾個月,就好似環球時報出文俾班韮菜打飛機咁但其實全部鳩up,根本唔會做到,當你班球迷狗咁撚
然後小小野係咁喺fb ig打飛機 不過唔緊要 反正一大班水魚會買波衫買lego 買成班周邊商品

利申 其中一條水魚
然後搵下人出黎維穩話唔關佢地事,球迷唔好再怪佢地,唔應該添煩添亂用中共控制愚民手法去控制球迷
做球迷做到香港人咁
真係好撚sad
我地感受更深
曼起碼一季打兩三個月好波呃下你 支共港共連呃你都廢鳩事
無陳同佳 都成班港豬上喜茶海底撈啦
港共都呃左廿年一國兩制 三權分立
Garner starting XI
今晚咩台有得播?
今晚會有直播?
#mufc knew well in advance about an August 1 deadline to come to the table for Jadon Sancho, which was then extended to August 10. United did not make any contact by that date and chose to focus on sorting out perceived issues with agent fees & personal terms #mulive [sky]

點解咁柒鍾意同人地傾personal terms 但係就永遠就唔出價或者出9價比對面球會
屎波個閪腦慢幾拍跑得幾快都冇用啦
重要性: CB>=RW>LB>CDM
個TELLES過人好似勁過福
福復出之後有無過過人
好似有一兩下既

斬波唔洗諗, TELLES勁過呢班傻仔
今季諗住波衫都慳埋
正式宣佈今晚會睇呢隊垃圾西波既都係傻閪
拉車係j rod踢法
人地幾勁都好
我曼永遠簽唔到
瞓醒又輸一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞