[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你唔係覺得仲有機會呀,得返個幾禮拜仲要木狗負責點done deal
曼聯收皮未 寧願上季拎唔到歐聯資格
反正都唔用錢
真心唔想曼買到人
徹徹底底咁柒吓
唔係去到絕境 一日仲有狇狢 一日都無前途
最好柒到落差唔多跌落下半版果種柒 唔係冇人會醒架
宜家咁撚樣吊到命拎到前4, 又比仆街班主吸到血, 球迷又有假希望, 根本改善唔到成件事..
借爛牙佬一季加telles唔撚得咩木狗?
telles應該搞緊啦
係差右翼姐
so ar 雷屍
之前冇追po
巴打放過圖
買中堅先啦好嘛
麥龜都算 但見到冰人次次都咁soft就好撚嬲
仲有防中中堅
一定要買隻快既中堅
隻烏龜出去搶同頂
另一個包位
CB起碼要賣走晒jones, rojo, smalling先有機會
防中完全唔係今季既事
不如講晒全隊11個位
Chris Smalling: I'm Manchester United's fastest player

Luke Shaw has recorded a top speed of 34.13km/h in one of his 186 sprints, beating out the likes of Memphis Depay's 33.78km/h, Wayne Rooney's 33.54km/h and the measly 33.1km/h set by Chris Smalling.
Rw LB CDM / CM
重要性次序應該係咁
健康既拜利咪代替到冰狗
慢到
一季得幾場健康
買個中鋒再放馬去企左邊有冇得諗
中鋒已經有件halo放係度唔用

因為一定會出福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞