[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
空炮曼/ 托價聯
成隊波個個佔中, 夾哂對面D後防係哂中間禁區頂位, 有撚位射咩

木狗:無理由既,明明我地係迪士尼,又咁多傳曼聯
綠木打正前 唔夠能力單打獨鬥
暫時打邊都仲會搵到d位射下
佢啱踢影鋒要人開路/等佢進化到vps咁
最柒唔係買人空炮,連賣人都空炮
係咪真係有幾隊想買lin?
算9數喇
我依加睇都廢事睇
Porto FC defender Alex Telles will not be joining Man Utd this summer.
100m我加多少買辛祖唔好
係咪真係窮到咁
維拉買人都豪過我曼
Man Utd will not compete in the Premier League next season.
格垃圾同木狗要陰乾曼聯 我哋識條春咩
佢相對係sporting射少好多了,四十幾碼又射,K 角位又射
估到啦
United 'not prioritising' signing a centre-back
Hopes for Tuanzebe and Mengi
Sancho deal 'at impasse'
依個改新聞既姐
屌牙 啲英文字咁難
OUR transfer window is closed
分bullet point
又學到新字
Ole Gunnar Solskjær (So9) will not manage Man Utd after playing west ball against Luton FC.
其實輸波買賣人出醜乜乜柒柒真係冇所謂
費sir退休之後都睇到慣哂
係呢隊波每次睇倒有少少希望就會做返啲倒轉行嘅行為令人睇得好辛苦
宜家話要執好隊波都唔知點執 高層繼續一塌糊塗 Sob好似實力見底 連有表現嘅球員都越嚟越沉 唔知可以靠邊個令隊波從上正軌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞