[格木不死 新人不來]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及黑警國安死全家吹水區[1014]

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

木狗出門口 揸車翻卡寧頓了
曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區FAQ!
想知去Old Trafford朝聖,係邊度買波飛最平最有保證﹖
想知係Old Trafford睇波,坐邊個看台最爽﹖
想知去Carrington訓練基地度等班球員攞簽名同合照應該點做﹖
想知新球季係邊度買波衫最平、印字最好﹖
想知點寄信去曼聯官方問佢攞球星相同簽名﹖
同埋想知一啲遊覽曼徹斯特市小Tips﹖

詳情請click入 https://goo.gl/wLBkmb 。另歡迎各位有興趣留啲心得分享比巴打們嘅巴打,係以上嘅link度留下備註,小弟會幫手加落篇文度(記得加番自己個會員名,方便credit你!)。大家亦可以係曼po度留言,我見到嘅話亦會加番落個google doc度。如果1001開po嘅巴打覺得啱洗,歡迎將啲FAQ或者呢一段文字放係第二個comment度,方便大家查閱。覺得冇需要嘅請ignore。特別感謝【Berbatov】、【黑白灰......】、【特西】、【活華特】、【SNOOZE】、【朗隊】以及【曼聯聯盟2】之巴打提供心得。

死獌狗上
新人留名
管理層全部死全家
今晚有無人睇閪波?
佩理拉同清新可以free agent
🗞 Andreas Pereira and Sergio Romero are free to leave #mufc. #udlatest [MEN]
睇呀
學緊點睇係咪假波
對盧頓輸埋佢啦 唔想睇閪波

好掛住呢個組合
點解依加條後防可以廢撚到咁
Free to leave係解可以隨便走
無話free agent
係,即刻正評咗
女人達翻祖記
想走就走同Free agent係兩樣嘢
sancho personal terms agreed
Reguilon personal terms agreed
而家 alex telles personal terms agreed
已經唔會特別高興
Free to leave =/= Free agent

po頭用呢兩個算啦
搞到咁撚長
幾多錢都好, 有人要就放啦

唔用就無謂留係度
哇屌曼區啲英文真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞