有無人UG外國名校畢業返到香港人工仲係好低

465 回覆
55 Like 138 Dislike
對住班鬼佬係cc考gpa 3.6有幾難?香港cc gpa3.6三大都入唔到啦
無人討論人工
笑嘅不嬲都係班攞著個垃圾DSE成績去澳州洗底仲要寸寸貢嘅人,同埋澳州海歸回流嘅人質素比英美回流參差咪會俾人感覺係野雞囉上連登你認真就輸了
其實。。。你可能味出過國見識少 鬼佬幾多分唔關你幾多分事-.- CC唔會拉curve professor更唔會同情比高分 美國最講規矩無情講
前設問題
唔係屋企有錢射佢過去既話
佢只可以用「會考13分」既profile行落去
質疑佢好正常
乜香港公開試一定反映到個人能力?
陶傑通識都係攞4
當然對全能既連登仔黎講,陶傑可能都係垃圾
條友CLS

UCLA 同 UCB爭成十幾條街
如果係後門撚連UCB都入唔到真係垃圾都不如
除非因為啲女靚十九幾倍之外我諗唔到咩原因會棄Cal取Bruins
佢唔係假膠就係後門撚啦
其實。。。你可能味出過國見識少 鬼佬幾多分唔關你幾多分事-.- CC唔會拉curve professor更唔會同情比高分 美國最講規矩無情講

講完唔笑個下叻
個個都santa monica foothill de anza跟住ratemyprofessor A晒啦
真係好撚多人讀果幾間
有冇拉Curve我唔知無讀過
但係CC 唔好話3.6 唔爆4我都會恥笑你
但你讀書就係為return 乜都講錢 咁你個經歷點計 好屎賄
呢個真,

有時見到連登仔真係得啖笑

有d分分鐘係mk臭飛中3就讀唔掂輟學

但依家竟然去同人批評邊個dse唔掂, 邊間美國大學唔好

真係心諗,美帝有得俾佢地求其讀一間都應該還神啦 成班life loser 搵得個1皮野
識唔少讀書勁廢又無心向學,去到外國讀幾年cc就入到berkeley, ucla ,syd u ,真心個個去到外國發奮圖強咩
鬼佬廢 出題咪簡單囉 咪易高分囉 咁簡單都唔明?
喺香港讀唔成書先去外國
低人一等有咁出奇?
咁呢個post係講錢喎
工作唔講Return唔通講感情咩
ucla ug 名乜
工作係講return
但邊度讀同佢攞幾多有乜關係
你覺得值因爲錢and return
人地覺得個學位值因爲經歷
連d terms 都未定義好

首先,咩係名校?澳洲u算唔算?你淨係講左一大堆空泛嘅「理論」(aka 廢話) 咋wor

例如,如果 名校 = Harvard, 你講嘅全部都正確,只不過阿媽係女人

如果你將澳洲幾間後門u計埋,unfortunately 你嘅論述錯到貼地

所以without proper defintions, what you said are just BS
呢個post唔係講錢咩?
佢又冇話分享經歷
其實連登仔真係幾好笑 唔知係憑乜撚嘢敢取笑人哋美帝
講緊係全方位屌打你地
不過都唔blame得既 連登仔無見識過世面 除左香港3大 就證係識哈佛MIT劍橋牛津(然後沒有然後)
夠膽死笑鬼佬廢 你以為美國得個d 唔讀書既homesless黑鬼呀

懷疑層豬係新移民仇美
美國d undergrad好多都真係唔掂
你係緊貼個post嘅主題,不過當你回覆嗰陣佢地嘅topic已經變左定義邊間係名校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞