隻貓整爆左個電視mon

402 回覆
1381 Like 70 Dislike
借個位謝謝
689:今天蘋果日報頭版有「一班手足心底話」
https://lih.kg/2213330
話公司升你職加人工,買部新嘅4k tv返屋企慶祝
抵啦 再睇TVB買幾多都爆
抵啦
It is recommended that you read "Cats" at leisure. It's a fascinating guide to cats written by Margaret Dion, Eleanor Aguilera, Christina Ferguson, Eleanor Gomez, Dua Robbie, Margot Skovbye, Tiera Lipa, Zooey Gordon-Levitt, Tito Deschanel, Joseph da Vinci, Leonardo Lavigne, Avril DiCaprio, Selena Grace Moretz, Chloe Gomez, Seven-Eleven and the property developer.
隻貓好有靈性
買三叔廢機,抵啦
貓手足
明明隻貓一直冇搞出事
on9樓主又郁個電視
又響貓仔爬緊嗰陣埋去搞佢嚇到佢pk
屌你如果仲係小朋友冇錢冇工具裝個架吊住部機都可以幾十蚊買啲3m膠紙返黎黐實少少個電視機底啩?

搞成咁我真係唔建議你再養貓
就一於等我黎接收佢啦
樓主老母開左爐未
貓:今次係最後通牒,再比我見到你地睇無綫到時全屋都無線
貓係唔會錯
一定係樓主錯
入嚟就係為左睇貓
隻貓手足黎
唔好推
應該係咬角位
咬爛
佢睇完你個post即學
收皮啦你地 森美話好黃 但仲係奶緊cctvb
有冇人性屈9隻貓貓
豹貓?好型
viu 都搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞