其實中學俾心機捱幾年 入到大學就可以hea唔洗讀書..

286 回覆
1443 Like 36 Dislike
其實我連我呢科嘅career path都唔知係點 唔知有咩可以做..當初都係求其揀科同我個分差唔多嘅
cs hea 讀
經常走堂
free rider
grad左5年
38k

總之畢到業就得 出到黎冇咩人睇gpa
識得d ust嘅year2 3買晒supplement食😂
Econ Mphil core同PhD一齊上,開sem第一個禮拜已經冇乜點訓過
社工寫paper都寫死你
我d frd話好多readings睇喎
努力多幾年識個女仔結婚生仔,等個仔大個就可以hea
Hea讀嘅 淨係睇Essential readings 當然你想chur 可以讀曬佢reading list

我果四年 都係一科睇幾份 仲要同gpmate share
所以唔算chur
我都想..我而家完全無U life😂日日都zoom 最多約project mate返campus傾project 但又同佢哋唔夾 佢哋chur到仆街個腦淨係得讀書 做唔到friend 我又無上莊嗰d 讀緊呢科其實都幾鍾意 但要讀好多唔關事嘅嘢勁煩
以前assume入到大學真係可以9 hea乜都唔洗做呀嘛 點知workload仲大過中學😂有個落差喺到咪覺得chur囉
咁我係真係唔係天才嘅😂但meet到呢科upper q我呢科收唔高㗎喎
Email咗個professor n次 先發覺佢要嘅嘢同我哋以為嘅係完全兩回事
大學除左飲酒打機隊草有咩做
利申 英國讀
BBA 就算啦,論chur 同爛grade,LLB 肯定數一數二
廢intern實有,你識人咪有大公司 仲要覆人點L知 加油啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞