其實中學俾心機捱幾年 入到大學就可以hea唔洗讀書..

286 回覆
1443 Like 36 Dislike
Master都睇GPA
1. 同人一齊做分工合作做完份assignment
2. 通常d professor 都好hea 出番上年份assignment 咁你只要搵到上年份source就搞店

利申: First hon
職業:兒子
就係因為bba垃圾 基本上科科都有好多濕鳩asm同gp project 仲要因為佢係吹水科 你咁啱吹唔中個pro嘅要求就898
講到咁點夠你玩
Dllm我就係信咗呢句嘢嘅on9仔 呃9人嘅 其實開工前我都仲信緊呢句 點撚知 返咗三個禮拜堂之後 屌仲chur撚過大學 勁多proposal就嚟做到人都癲 本身以為國際企業嗰d先會chur 我做細公司應該都可以hea下掛 點知原來都有好撚多嘢做勁忙 仲要周圍d人都好勤力..真心想知話搵份好工就可以hea呢句嘢d人嘅人工係低成點????? 定佢哋真係叻到hea住做都可以有好嘅人工..
Ok叫完春 我都係死返去做嘢先
個陣assignment 總有人做 做完就成班一齊執下字眼交
exam 就同側邊分工/睇電話 所以話hea都真係可以考得好 只係睇你冒唔冒得起依個險

利伸: shitty

啲assignment 基本上有template
啲theory來來去去又係嗰幾個
個hierarchy of needs 我都唔知鞭咗幾多次屍
GPA 2.0 third hon 畢業
利申 hea足全個大學
真咩但係我覺得之前讀社科嗰陣輕鬆過讀文科
9月頭叫你做
11月尾叫你交 算好舒服啦!
樓主讀咩科
有幾層樓揸手咪唔洗
見親嘅天才 我唔知可唔可以叫天才啦 但都係聰明嗰d人 佢哋通常聰明之餘都幾勤力 其實人哋醒又醒過你 勤力又勤力過你 都抵人係勁嘅😂好撚有錢嗰d都見過 但我又無話從此無動力温書 反正我又唔係同佢哋比 份人無乜大志 只想grad嗰陣有份唔太shit嘅工唔好乞食就ok😂
你啱
我都聽講比起其他科無咁多嘢讀 不過點都有嘢讀嘅
大學4年所有功課都係fd做完share
走8成堂 返u通常都係為左同fd食野
係major入面出曬名hea 無做intern
最後second low
但fg份工in得好 人工22k 輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞