[純討論 sales勿入]有冇人用緊一個手機plan係好滿意?

14 回覆
0 Like 0 Dislike
係咪間間都會速限 地鐵公路load空氣 某啲地方就會好似入左結界咁load唔到野 而且價錢又平靚正?

係咪無一間電訊可以meet到曬上面requirements?
有冇ching係用得開心

話3hk 支那移動好果啲就唔好入黎比我地鞭屍喇
數仔同1010比較穩定,唔會用3同中移動,幾平都假
數記最近慢好多,CCSL Load空氣出晒名

其實無乜台唔會無人,無絕對凸出
如果平plan都又快又順 就無人買貴plan啦
咁ching用緊咩隻plan
3HK最穩定

長期5mbps
用咗數記好耐, 自從有5g後硬係覺得慢咗

利申: 一直都係4.5用家 真無限
幾錢一個月
3sims family plan + FUP $63x
認同個個台都死
用緊數記學生plan 真心覺得幾好 爆左都唔會點鎖速
可能因為係學生plan平啦
我係sales,問心係無一個台好,個個台都西
香港啲發射站租果啲位越租越撚貴
網絡供應商根本越嚟越難做
就以村屋為例,以前租一個天台
夠幫人供半層樓,而家啲人識野多左
以前後生果班做左父母,又話輻射影響啲細路
又話啲輻射入牆散唔到,根本上係個價唔靚
唔會租個位比你放發射站,想收得好都難
市區啲新樓起到鳩咁撚高,地產果啲發展商
明知你大集團,又係租個位都鳩咁撚貴
邊為到皮,仲未計保養維修工程,
成日要update軟件,人工又要比
真心,你搵到個台4平8穩係無可能
on99 不知幾好賺
你睇下未有cmhk入黎香港前,香港dplan全部2xx起跳
係cmhk出左148 6gb 其他先跟進
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞