[湖人老大是AD] LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever之湖塊大戰(223)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
要揾返件曉自己得分既 輪換咁出 rr9都可以間唔時玩下
希望下季出多d Tucker
佢似有能力做到輪換球員 守到1-3號位
所以我覺得可以用中產簽 Jeff Teague
熱火以前有10日約~
KCP DG 廢老 AD Mcgee
RR9 Jeff Teague 禿 Tucker Kuzma DH
咁睇牌面上好似弱過今年好多 睇下有無機會簽得返大摩 同整多隻SF
真係咁夠薑...?
但我諗團隊冇理由唔知道佢哋個陣重有缺陷
就算CHAMP到~冇理由故步自封
Deng同PP都係簽一日約再退
post名開番岩後,未輸過。易玩到
但絕殺完,rr9個樣好sad咁
RR9: 打撚到識飛FV都唔比我上多幾分鐘...RMBJ下半場成PAT屎咁都比佢上...公平咩?
諗到番去要同條仔都唔識教
又腳軟嘅廢老扮frd

已經好傷心
法國隊中有 牙朗 + mvp
真係好撚舒服
https://www.youtube.com/watch?v=kmar9bLehVY

最有印象依球AD絕殺 絕殺雷霆入PO

依家又整一球
Nick 狗jer 完未
http://www.ballgametime.com/news/248983.html

我朗表示總冠軍都未拎 做乜撚野姐你地
好撚型
大家唔好咁囂張住,我哋仲有兩場
要keep住道氣打到塊永不超生
唔好忘記塊個後勁真係好恐怖

review番今場,留意到有樣野好得意
murray上左44分鐘,+16
即係成場波餘下果4分鐘成隊波倒左18分
湖要死攻呢點
黑哨+rmbj半場 throw game都輸唔到=.=
Murray場場都over 40 癲到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞