[湖人老大是AD] LA Lakers 湖人光復香港討論區| Mamba Forever之湖塊大戰(223)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

In Loving Memories of Kobe Bean Bryant 1978 - 2020

'Heroes come and go but legends are forever'

邊個話我朗要退休
好似之前有講過 拎到冠考慮退
簽一日家嫂得唔得
退休做教練
其實下年底薪簽Pau Gasol有冇得諗
或者請佢做顧問
做我湖助教先
簽一日retire la
雲高表示:屌你呀你做返做球員啦仆街,我已經有個Jason Kidd成日猴住我個教練位,你做埋助教我咪碌柒
原來今日係rr9 走埋去同voge講洗唔洗佢開波 先換佢出去
Marc Gasol 都傳緊退休
please pin
rr9: vogel 睇你個柒頭都搞唔點 洗唔洗幫拖牙
其實都無乜asset可以換野
得kuzma ,禿, 28pick ,DG, COOK , Mcgee
禿價值交易唔算高 佢作為數據上睇唔到 但場上對湖好大幫助 所以唔好郁佢
Kuzma 就平 3.5m 要換一定係要upgrade 搭埋28pick 同dg 出去
但好似無乜邊隊對佢有興趣 暫時得KINGS 可能有既 我禾愛將
岩呀 朗度冇奶由咁快退休
kcp 又續1年 咁出年都好難保持競爭力
賤艇應該全力補強 勇又翻生 東岸又有nets
不過21又準備釣大魚
但都要簽件有持球能力既人 rr9 ed留力打playoff算啦
年紀大 又多傷 打唔到咁多場season
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞