其實多唔多女仔俾人強姦/非禮完之後唔敢出聲?

779 回覆
500 Like 26 Dislike
思考中。。。。。。。
80年代開始出生女性一般比男性高大。。。。
我諗嚮條街度捉嘅通常大嗌之後實報警。
剩餘唔出聲果D, 因為對方係認識的,擔心俾人笑勞資糾紛所以啃咗佢。
咁印度果D奸殺案尤其受害人12歲都冇果D係咪都係勞資糾紛嚟?
連登父權到極,同埋佢哋現實唔會咁,唔洗認真
難講,好多自己做過都唔後悔都唔定。
所以一犯再犯
口說港女臭,自己碌棍又鬼咁老實。
同時亦都好多男人被老屈非禮強姦
因為 d 黑警 (雨革前已經係) 不嬲既做野手法都係唔想處理
唔夠料上庭既佢地會「勸」你唔好告
唔好比野佢做做完係得個吉/比上頭鬧比官鬧
任何一方比證供佢都 presume 你講緊大話
所以好難有足夠強大既心理去同黑警周旋到單案立到案黑警肯去調查上到庭
屌 好似又係
好兩極
其實有時係唔知點處理,果陣比人非禮,好細個(11歲左右)無諗過可以報警,返去同啊媽講,佢仲好似無咩反應咁以為我鳩up掛
其實諗返起果條友仲要住同一棟大廈,又有CCTV,點解佢唔幫我報警先
香港咁多正義撚都唔知驚乜春強姦就更加...多數玩交友app上人屋企啦,有無咁易姦到啊...仲要唔報警助長歪風
一定有
心理陰影好大
香港地洗撚強姦咩 啲女咁易食
溝上床中出即飛咪得
Sor9 冇睇清楚題目就衝咗出嚟
剩係get咗做多唔多強姦
唔好話女仔
分分鐘男仔比人非禮都唔敢講啦
以前咪好多後生仔仔係男廁比阿叔望JJ
次次都自欺欺人當佢唔小心
我手都打斷佢
仲同佢出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞