其實多唔多女仔俾人強姦/非禮完之後唔敢出聲?

779 回覆
500 Like 26 Dislike
大把
我自己都係女人
見到出而班思想扭曲當女人係可以擺低兩舊水就任意侮辱既玩物/雞既連登仔
再加上見到咁多絲打都俾人非禮/甚至侵犯
我細個唔好彩遇到幾個痴線佬非禮都已經十幾廿年前,估唔到去到而家都神有咁多絲打個案
我成日同老公講,唔想生女
唔想佢遇到出面班連登仔,更加唔想佢遇到出面條街班禽獸...
兩舊水又真係cheap左啲既...
完全同我一樣又係話我亂講
篇野太長掛
太離奇大廈正常有cctv?
出聲
我都有...都係表哥...
有次去婆婆屋企玩,我提議玩煮飯仔,要扮爸爸媽媽小朋友咁
跟住表哥話爸爸媽媽係要除衫攬住瞓教喎

跟住我地除左衫 然後表哥話要打開對腳比佢睇下咁.........
我就諗起,婆婆教過唔可以俾人睇尿尿嘅地方 就算老豆都唔可以

跟住我就沖出房搵婆婆 然後婆婆就沖去閙咗兩個表哥一餐
係呀 媽媽知我出夜街直情叫我去朋友屋企都好點都好唔好一個女仔番屋企
結咗婚嘅都有老強喇
你深山出來?
下 咩邏輯
讀緊幼稚園唔係人?

有無睇之前大陸有間名牌幼稚園幫啲小朋友打針
然後比啲官強姦嘅新聞?.?
你咩邏輯 我咪話明顯係幼稚園有問題,點會關個男同學事

你上面無論語氣定內容都係控訴緊你當時個男同學,但事實上單野就係幼稚園問題,點會將男女廁一齊擺。
其實多唔多男仔俾人非禮完唔敢出聲

男仔出聲得到只有恥笑
我都係,平時好大膽講野又大大聲,但面對呢啲事都係出唔到聲

有啲抽水,e.g.搭巴士俾隔離啲男人摸到大脾、腰個啲就會諗係咪自己多心
可能人地唔小心掂到姐,想呃自己邊有咁多變態...但越諗就越覺得唔可能係唔小心

有次有個阿伯擺明非禮你,喺我對面行埋嚟特登飛隻手過嚟掃我下體,個陣明明有friend一齊但我都起碼半分鐘後先識反應 真係會個腦一片空白... 佢掂到自己個種感覺,幾個月都仲喺度...

最差係以前做運動嘅阿sir... 本身做運動拉筋熱身都多身體接觸,有啲大個諗返先發現唔對路
我同過呀爸講,佢話返我轉頭,話我無保護自己個時我中一,啱啱開始一個人跨區搭巴士返學放學
之後就無同過其他人講lu
你唔識字定點
我都經歷過
落口供時 佢地都係話 唔夠料會比個官鬧
不停咁叫我唔好告..
最後是但搵左張唔知咩收據既背面寫低我唔再追究
叫我簽名 (可能因為冇紙?

好莫名其妙當時心諗 警察唔係幫市民架咩?
好失望
我會橋腳 頂住佢 等佢唔好再靠近
下次大聲鬧佢做乜摸我啊 屌佢老母
最仆街同最多係 友姦
上星期先遇到個女仔比人偷拍,
已經捉住個仆街,
個女仔堅持唔報警,仲要好怕事
我覺得呢啲比人強姦非禮都唔會出聲
好似小說咁 點應佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞