其實多唔多女仔俾人強姦/非禮完之後唔敢出聲?

779 回覆
500 Like 26 Dislike
冇證據又多人blame the victim點敢講 最好笑係有哂人證物證佢地都係笑笑口算 覺得對方玩下姐係我唔玩得 我係玩得啊 但係你冇我同意玩大玩細都係冇我同意 都係我不情願情況底下姐
我同自願非自願果條友 係兩個人
我係另一個人
睇清楚user name
我都比人非禮過,
第一次係9歲果陣落樓下買M記, 比個廿幾歲既男人揸我patpat,
我好驚咁望住佢, 佢仲對住我淫笑
第二次係中五係地鐵比人揸我patpat
第三次係屋企樓下比人偷影裙底,條友係阿叔黎,
仲開閃光燈, 我先知佢影我

我三次都唔敢出聲, 因為我唔靚, 講出黎都冇信, 真係驚比人笑
律政司會話太麻煩,不了!
點解你班女人同意「財不可露眼」既concept

而唔同意「保護自己,唔好令自己有機會比人姦」既concept ?

如果你地反對財不可露眼
咁不如拎成副身家凌晨三點行深水埗

駁唔駁到我?
十二三歲時睇醫生 醫生伸手入衫聽診
細個睇開醫生都會伸手入衫 所以不以為然
但呢個醫生隻手指hi住我粒lin咁聽
我果刻周身唔舒服
後尾先察覺自己俾人非禮
唔敢同人講 返到屋企呢埋喊

當時呀爸都在場
我明 絲打
同埋好多時會覺得俾人知道好醜
連屋企人 最好朋友都唔敢講
幾年前我同Fd 先後被同一人「I」非禮
起初大家都收埋唔咁出聲,直至因為擔心對方出事,勸說對方唔好再同I 來往先知。
之前一齊去報警但吿唔入。
(d狗由報案嗰下已經話好大機會告唔入)
宜家I 仲逍遙法外四處呃妹妹仔。
搖滾準備
或者咁講
我相信大部分受害者係唔會完全無所謂
而唔出聲既主因都係費事煩
當怕煩既時候就會諗我以上講既野
說服自己無所謂

我曾經識過一個女仔算係有少少濫交嗰隻
被強姦後仍係繼續亂識仔
係講得黑暗咗啲
但現實係強姦已唔再係講到要死既事
當時我同fd 中學都未畢業,而 I 係已婚有老婆的。成班fd一齊食飯時佢已經會喺枱底下毛手毛腳,摸大髀。但因為佢老婆喺度我唔敢出聲所以只會默默地移走。

而正式非禮(胸襲,摸下體)後I 解釋話因為我好open 好恨被屌佢先咁做。
多謝你
笑撚咗
一句「我支持警察性侵甲由」
告?告你老母臭閪,再嘈姦埋你全家都得呀
我諗佢想比喻個意思唔係「著多少衫」
而係「令自己陷入危機之中」
即係例如「上個男仔屋企飲酒」之類
On9 一陣就報警 好撚好笑?
咁所以佢咪用財不可以露眼做比喻囉
你周街拎住幾百萬夠唔代表人哋可以偷啦,但你敢唔敢咁做?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞