其實多唔多女仔俾人強姦/非禮完之後唔敢出聲?

779 回覆
500 Like 26 Dislike
冇除但我着裙
好搞笑不過其實好慘
1.靚仔 高 搞笑 有時會flirt
2.黑黑實實 玩運動 好温柔 中上樣 幾成熟

係咪依兩個入面
佢就係你個名
仲要望住我笑 帶眼鏡 我估佢都係最多23-24歲
至此都幾憎瘦+帶眼鏡既男仔
唔想再諗返,唔想面對
有時仲想呃自己其實根本無發生過

利申
我諗佢都唔係第一次
唉 正正經經溝女咪算
發生咩事
無乜所謂啦
好多廿零歲已經俾十幾條仔屌過
甚至平時係公廁嚟,成日喺老蘭俾人執屍
覺得等於俾多一個人屌過姐,唔差在啦

我聽過一個女仔評論被強姦後自殺新聞
佢話都唔明點解要自殺
都發生咗啦,俾人屌下又唔會少咁忽肉

好似初中個陣暑假,好早搭鐵,成架車得兩三條友
有個變態佬拎左碌鳩出黎對住我打飛機,我打緊機抬起頭先發現
然後即刻彈起身落車,個陣尾站,即刻有個着住中大t嘅姐姐走過黎話陪我搵職員幫手,但係搵唔返條友,我又好驚,職員問洗唔洗報警我又唔識處理,話唔洗
然後條變態佬第二日再犯俾人拉咗,新聞見到佢

多謝你呀中大姐姐
瞄撚準未
唔通每次出街都要幻想自己會俾人強姦
塊閪濕左即係默認屌得
講完係冇用㗎
分分鐘比人拍片
然後一堆人係度批評你個樣唔值得比人非禮
希望你不得好死
咁你覺得應該點做,人地又應該點幫你俾人搞又唔出聲,又唔忌諱下,咩都話冇用。依家唔係話責備受害人,但總結經驗去減低被性侵機會有咩問題,再者沉默係最大嘅幫兇,你唔企出黎指證對方只會助長佢侵犯其他人,唔係一句難堪面對唔到就可以唔處理,就算可能檢控唔到對方,但會成為紀錄有助下一位不幸少女指證佢,唔係冇用,有時自己懦弱就認左佢啦
男定女都好 有呢啲經歷一定一定要出聲
唔係只會助長啲強姦犯
佢哋成功過一次一撚定有第23456次
仲會一次比一次過分
雖然真係會好驚好慌張 但係唔好撚理世人會唔會blame the victim
但至少你自己唔會後悔點解當初要啞忍
連你自己都唔fight for yourselves
邊個幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞