其實多唔多女仔俾人強姦/非禮完之後唔敢出聲?

779 回覆
500 Like 26 Dislike
以前中三、四,返學搭親車都見個細我一兩年男仔跟住
仲好似有伸手摸,開頭以為唔小心
到有一次成架車大把位,佢專登坐我隔離,我起身落車佢伸隻手入我條裙摸我大髀
我大大聲屌9佢屌到佢頭dupdup
最恐怖成車人無人理我

再細小小,小學個時著校服放學,搭車個時坐隔離d咸濕呀伯專登批個踭落我個胸度

個時細on99唔識俾反應

幸好都係非禮事件,但到而家做左中女都好記得呢d事
點都有用過你自己默默承受
戀童癖
18歲個陣係街行比個差唔多年紀既男仔跑過黎我面前揸左一下
個下係嚇到野都講唔到,呆左
跟住佢就跑走左
我而家其實feel唔到好大創傷嘅 但聽啲人講呢啲要幾個月先有感覺
咁我都係case by case咁講啫
你同我講其他案件無意思
相反地 咁你有咩方法畀我地去改善情況
你屌我真係無乜用
不如講個方法出嚟 睇下我地呢班局外人可以做咩好過
想像咗個畫面,唔爭氣笑咗
個男仔係咪玩true or dare
差啲入咗都無嘢淨係強吻同渣波都死啦
唔係掛 佢仲望住我笑左一下
我先反應問佢係度做咩 佢即刻跑走
至此夜晚係街都會驚帶眼鏡既男仔
仲有後生少少個時記得有一次同一大班人食飯,有部份人自己唔識
我搭班女仔朋友去食飯
食完飯佢地去飲野我唔想去返屋企
我相識個女仔朋友叫佢一個男仔朋友走順路送我返歸
途中個男仔有少少圖謀不軌,想借d移挨身挨勢抽水,我一到地鐵站已經byebye佢條尾閃走左
最唔開心係,講俾自己女仔朋友聽呢件事,俾人話係我唔岩
件事過左都差唔多十年,但都幾難受,印象好深刻
佢渣完仲等你俾反應?痴撚線
唔知而家係咩感受 好奇怪 呢兩日完全冇開心過但又唔係好傷心 總之就係俾唔到感受咁
有咩唔啱
係呀 可能因為我個樣呆左 無出聲(根本反應唔切)
諗返都覺得好On9
你太冷靜定你覺得其實唔係好大鑊?
條街無人?點解咁獵奇
佢話我係咪做左咩俾人誤會
我心諗
個度真係唔算多人 九龍城行去黃大仙個邊
夜晚十點幾,仲記得佢係度扮跑步
應該向前跑架嘛
點知跑跑下無啦啦向住我個方向衝埋黎
即係佢本身喺你前面定後面
我前面啊 向住我個邊跑步
我真係唔知 但如果唔緊張我又應該唔會咬到佢青曬

反正呢兩日就係不太想同人接觸
班港女惡過狗

行埋少少就啤住你

Hi到吓就直接開你拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞