[Season 4]ViuTV Chill Club 星期日 21:30 (34)駱振偉 不了

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
想聽不離不棄
呢首好明顯有利益衝突啦
咁真係要計既 又有人話error/mirror既歌都有利益衝突
咁係咪CC永遠都唔上得viu人既歌? 定上得但唔可以冠 冠就係叫唔公平
咁冠晒王君馨算啦

都係去返上面個遊戲規則問題 人地冇做馬架喎 真係真投票出黎
其實捧下自己友都好正常啫
就算係903比較有公信力咪又係會冠下艾粒同林海峰
最大問題係落咗地球來的人
咁係唔係我屌鳩你error/mirror啊 我一直支持嫁wo
但呢次真係好樣衰好核突wo
計遊戲規則玩你岩 但我地屌鳩佢都情有可原
話冇做馬既 叫佢地講返呢首歌可以留係度咁耐既原因比我地睇囉
好似都上左好撚耐 點解呢首咁特別 有咩原因令你地要咁做
仲+埋之前loop左好耐唔落
你一野一個月冠左佢既話 其實我冇咩意見
挑戰者
衰在留咗係個榜咁耐阻住個位,其實佢好似mirror咁快快脆脆比佢拎冠軍都無事
理得你係咪屌鳩error/mirror啦

補返句先 我都係 駱振偉 不了
只係覺得大家見今集冠thor就嬲到陣係做緊咩 cc不嬲都係咁玩
你冇回應過下半part
講緊公信力問題
本身艾粒首電音係正路得嚟幾玩味
經dk king remix
原來叫呢個名,淨係記得係情越雙白線主題曲
公信力?
從來唔覺香港邊一個榜有公信力 cc我都從來唔覺 單係佢個投票機制都唔多認同

排行榜從來都係一個角力遊戲 btw唔阻大家繼續屌

原來極任性 望見爸爸的身影得以反省
你都岩 香港樂壇+呢D排行榜+頒獎典禮=shit
但都真係嬲嬲地
之前好似有人想搞一個新既又冇左下文
記得之前連登搞過一個頒獎禮
但上年就冇咗件事
連登搞咪即係鬥黃
留意返
係之前
上年6月之前搞過一次㗎

不過如果而家搞嘅話真係會變咗鬥黃大賽

周爸 小明 kolor or rubberband一定變大贏家
前年嘛,好似二百幾人投票
Gin Lee 冠軍呢屌你
我老竇老母都話造馬

親生仔大曬咩
真親生仔

次次都屌錯mirror
緊係啦 上次同三子一齊出歌得牙科有得電視首播

咁又無咁耐
係同MIRROR同日出歌 但阿科哥有ViuTV fb宣傳 仲有MV電視首播
然後一嚟就上榜 MIRROR等咗幾個禮拜㗎
Mirror唔係快快脆脆㗎 喺第6位都停咗一排
以為乞兒Viutv唔撚冠佢 繼續打壓Mirror㗎
唔係話要班仔一定要上榜
始終要睇實力同首歌
只不過啲人以為mirror成日上 viu 就次次都係度嘈
一早肯加榜位就唔會發生今晚既事啦屌
夾硬整死Jay fung
自己友就磨榜磨足兩個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞