冇無巴打試過smartone 5g 得唔得?

51 回覆
1 Like 5 Dislike
想屋企wifi用
屌你老母問你得唔得呀

Sell乜撚野plan呀撚樣
邊d地區唔得?
唔撚熟product又答非所問

收皮啦你
我預下年ipad可用5g

可唔可以用5g咭再放hotspot?
村屋有救啦! 數碼通即將推出 5G 家居寬頻服務 只需$140
https://lih.kg/2185742
會屈你買router
係咪平到咁呀
家居寛頻都未必可依個價喎
你,不過隻router 要$3000
仲有FUP
之後限速10Mbps (個post講)
咁既價。唔會諗
村屋冇光纖有得諗,平均月費平過8M 電話線,限速都快過電話線
唔撚掂
今日第一日試
用中興5g router, 起碼係Qualcomm 春
隻5g Router 收4/5格
Netflix 個fast.com 成晚最快收40 Mbps
多數收2x Mbps
算,預左唔會快過4G
連多3~4部野佢好快夾埋得返10Mbps 唔夠(係192.168.0.1睇)
都唔知router 定network 唔掂
Reboot router 好似會好d
但好快又慢返
睇YouTube 由480p ,跌落360p,再跌落240p

我會keep住日日試多呢6日,再決定止唔止蝕

咪話我冇試過5G

利申 元朗近市村屋
個人user experience
同一地方3 4G丁盡都係收30 Mbps

SmarTone 技術人員可以pm
隻router大陸野

聽人講會自動reboot 喎
已經係用佢4G/5G parallel
姐係SmarTone 狂sell 個咩DSS

我仲要係近大陸個邊

有冷靜期?
7日
7日
但router 錢係潑出去嘅水
你唯有希望收到佢新鋪5G
連router退?

咁7日內退要用幾錢

我都好想試下我屋企得唔得
垃圾大陸router喎
用$ 2160 剝佢棚牙
我指吹左兩三年,成個5G

我已經去到希望唔落雨會收得好d 呢個咁desperate 嘅moment
可唔可以set收4.5g會快返d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞