搭巴士最唔想咩人坐隔離?

645 回覆
1538 Like 37 Dislike
一見到啊叔要即刻撚擰咩面扮睇唔到
呢個真
啲撚屌好鐘意打直放個書包再攬住佢,個死人手踭頂撚住晒
放平個書包放隻西手上去唔撚得既
有體臭汗味既人
任何人
冇坐過巴士
除非無位,否則唔會坐去一睇就成副麻甩佬咁既阿叔隔離,同埋望落去好唔正經既後生仔。
有D仆街咸濕起上黎連形象都唔撚要,明明勁多位係要坐埋黎,然後不斷擰個頭望你,擺明要話俾你知佢望緊你,要你驚,如果表現到好驚又9縮,實非禮你
唔撚知咩撚野文化黎
係地盤佬同廢老先會咁
唔想同毒撚坐
毒撚通常有陣臭味
口裏說不,身體很誠實
有次搭車返屋企
架車應該70%滿,即係一人坐一排個隻
好撚唔好彩,深水埗上左個怪人坐我隔離
佢係一條中坑,件白tee有好多積
坐我出面我想走都走唔到
之後佢企起身,我以為有救啦佢坐第二度
點知佢係隔2分鐘企起身一次,企係走廊大動作郁再坐返低
坐低之後起勢咁挖鼻屎
一次挖兩分鐘
跟住不斷企起身郁,坐低,挖鼻屎,不斷郁
我好撚驚,驚撚左成程
去到我個站都最後佢都坐定定
我雖然知可能會掂到佢,但都唯有叫佢讓比我落車
因為我一秒鐘都唔想再坐佢附近
個程車真係好撚難忘
屌你老母,個排我變左坐走廊位
費事唔知d 咩9人坐我隔離
我選好過人選我
有次喺巴士瞓緊都畀條煙佬臭醒咗
有體味既人
上次同個樣黑人坐左成粒鐘
落車差啲隔夜飯都嘔埋出黎
煙味 大聲播歌 肥仔臭 特濃臭汗 撞黎撞去 大聲講電話 偷睇你電話 明顯白卡
職業同咩年齡就唔講啦,地盤佬都可以好整潔,後生都可以好撚煩
btw文靜正常學生妹就最好
肥野同老野
成陣cheap雞味
屌那媽全身三手煙
喂 屌你坐個邊,我坐呢邊
屌今日條撚樣...
屌佢個閪,做啲閪野都柒下柒下屌佢老尾..
屌咪撚係囉屌..屌閪左佢幾閪多次..
屌...
對唔住囉 書包長啲咁放好易跌
毒撚都係想搭車訓教有野攬下啫
阿伯,屌佢老味坐坐下無腰骨咁愈挨愈過唔係以為我唔撚知下話,幾廿歲人知唔知醜

結果推撚開咗條癡漢廢老
扮訓教既毒撚 本身佢玩緊電話
一坐左佢隔離 一秒訓著
訓到個頭愈挨愈落 離我膊頭幾cm
想挨埋落黎 即係一秒熟睡啊dklm
我即刻彈開起身 坐第二度
唔好講巴窿 地鐵都係
*實係一秒熟睡啦dklm
未洗手沖涼冇人會坐我隔離
洗完手多數都係師奶/女仔坐我隔離
利伸:做裝修
噴好濃香水嘅女人 靚女都咁話
經過/附近大味到仆街
可能係我自己唔鍾意香水
除非有臭狐姐 唔係嘅話唔噴仲好

未開始戴罩前 大家都知觀塘巴士極度多人
我頭幾個站都廢事行上行落 直接企下層「i」住牆 後手捉扶手 廢事掂到人
點知嚟咗個後生女(少少少少肥) 特登企我前面
每轉灣/有人落車都直接成個人向後瞓落嚟
真係 「身貼身 如海嘯沖擊我」
究竟係咪畀佢抽水/非禮緊

都係未戴罩前 放工太攰 瞓著咗
我上車先 坐入面
瞓瞓下「i」咗落隔離果個度瞓
跟住畀佢叫醒話要落車 原來係後生女
好尷尬

利申 非靚仔 瘦

最後想問 究竟坐唔坐女仔隔離 見到又話正常仔坐隔離好過畀啊叔特登坐隔離
一陣又話咁多吉位係都唔坐 係要坐我隔離咁
有吉位緊係坐吉位先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞