搭巴士最唔想咩人坐隔離?

645 回覆
1538 Like 37 Dislike
有d 阿叔個身勁大浸酸餿味,有次聞左陣頂唔順落左樓下企
有時想走但發現架車已經冇晒位
但你𥄫佢對黑絲腳個陣,佢都知你𥄫緊佢
最憎d指甲撚同long腳撚
你睇你幾多負評,就知呢度有幾多毒撚嬲鳩你
其實肥人除咗的士外,係應該嚴禁乘搭交通工具
大家要小心網絡安全,尤其是被咬過嘅手足,電話可能已經被入侵。港共可以用stingray大規模監控某個大範圍所有電話偷取IMSI(夠識別所有人),甚至截取通訊好多手足就係唔注重私隱同網絡安全被咬,好大機會包括被綁架12人; 記得追蹤基爾巴: https://lihkg.com/profile/96327
請簽署制裁綁架12人嘅支那官員:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/sanction-chinese-officials-culpable-wrongfully-detaining-12-hong-kong-citizens-and-denying-their-right-counsel
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107
樓主可唔可以pin?唔該晒
呢d 我懷疑有精神病
控制唔到自己
成日拎野出黎,放返入去,不斷loop
或者隔一分鐘打開個袋check野
最驚坐呢d 神經質隔離,又大動作撞到我
咪當性教育 佢地老豆老母唔扑野點生個小朋友出黎
冇理由喎,明明連登仔成日都話坐巴士正過揸私家車

肥佬
好似樓主咁嘅人
其實點解上面咁多人驚女坐埋黎
明明同女坐先唔會有任何身體接觸,啲仔一係大份一係瞓到成隻豬咁挨埋黎
啲呀叔唔知點解隻手臂死都要痴埋黎,明明佢又唔係肥
好想抱起佢屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌想搞大佢個肚母親節快樂
香水勁的女人
妹?
姐姐黎
會尷尬
個樣生得中上都係咁話
人地心諗:最唔撚想你坐係隔離
樓主會唔會開po開得太密
Loop:食咁多好易肥……食多兩塊冇事嘅
暗瘡男, 好驚佢D 膿必出來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞