有冇人覺得場運動係死喺班中二病手上?

47 回覆
66 Like 35 Dislike
屌你老母你都九唔撚搭八指出人地雙重標準邏輯上有叫道德綁架返人,唉block 撚左你呢啲傻閪算
快啦 唔夠講就屌老母加block
真係冇改錯名
已完全封鎖此會員
你地根本駁唔到雙重標準嗰點
已完全封鎖此會員
屌你老母你都九唔撚搭八指出人地雙重標準邏輯上有問題叫道德綁架返人,唉block 撚左你呢啲傻閪算
最後提你袋穩張白卡先帶風向啦
不用謝
+1
大家要小心網絡安全,尤其是被咬過嘅手足,電話可能已經被入侵。港共可以用stingray大規模監控某個大範圍所有電話偷取IMSI(夠識別所有人),甚至截取通訊好多手足就係唔注重私隱同網絡安全被咬,好大機會包括被綁架12人; 記得追蹤基爾巴: https://lihkg.com/profile/96327
請簽署制裁綁架12人嘅支那官員:
https://petitions.whitehouse.gov/petition/sanction-chinese-officials-culpable-wrongfully-detaining-12-hong-kong-citizens-and-denying-their-right-counsel
[實用文] 教您點先可以保障私隱、網絡安全 (簡易版)
https://lihkg.com/thread/2194107
樓主可唔可以pin?唔該晒
最憎就係嗰啲裝備L,遠睇仲以為係防暴,近睇原來係甲撚 仲有自己只係普通first aid 街牌,就着曬反光衣,拎 Paramedic EMT袋咁樣,睇見到尷尬
佢哋會屌你仲喺度玩連登

唔去twitter做任務㗎
畫面唔好睇 大力啲
我係俾班撚樣攪到唔想再理呢啲野
成日喺到煽情,攪浪漫主義,黎黎去去都嗰幾篤屁,好落力咁做啲sidetrack 無謂野,跟住再打飛機:對家呢次一定冇得拆
其實對家理你都廢撚時
你岩
中國人特性,一場政治運動商機無限,梗有啲食住個勢呃傻仔錢,有啲就食女食仔,獲取性利益,政棍就勢上位,只有少數真心膠以為自己救國救民(實質能力不足,只能人云亦云)
明明大家都係廿幾,有啲傻閪諗嘢硬係好似十鳩幾歲咁
近排見一隻block一隻
醫護罷工停咗之後 劉細良吹雞叫入境處手足罷工先好笑呀佢老母
啲標題黨煩撚到
啲人戇鳩就成世都係戇鳩,我覺得好多野都係innate, 後天好難改變到
好記得條撚樣話咩見到水炮車就手拖手坐低
哈哈 劉細良講咗咁撚耐都未見佢出黎表演下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞