啲電動輪椅人真係痴線

394 回覆
1621 Like 31 Dislike
Speedstar車隊
其實遇過唔少電動輪椅係行人路都開到同單車一樣(有15-20km/hr),普通人行路速度大概只有4-5km/hr,所以佢哋遇到行人路有人就應該減速

試過有一日落雨擔遮係行行人路避一避水氹,就差d 俾後面電動輪椅撞,仲被佢啤一啤就繼續加速走,我心諗落大雨又聽唔到你從後超車,難道我行人轉線都要睇後鏡打燈咩?而且隔離就有單車路,咁想「不想放大只想放大被放大」加速點解唔行單車路,真係吹脹
同D 單車撚一樣
行馬路時就話自己有路權
唔跟燈/牌時, 就話自己算行人,唔洗跟
佢屌你咩話你冇遮埋佢?
分分鐘快過私家車

見到呢啲嘢, 最好彈開, 否則隨時被佢撞斷腳
可能係體弱行唔到耐啫
想推全民電動輪椅大家每日玩碰碰車

可能人地係職業輪椅足球員
人地可能真係出唔到聲
Btw 撞人係唔啱
明顯一睇就知條片喺倒轉播啦戇鳩
有啲後面有企位
我都想出返架cow女
可以坐喺前面成個x教授咁
條女就企後面
牌又唔洗考又唔洗揾位泊
就算唔係電動輪椅人都好撚阻碇啦啲輪椅閪
繁忙時間返工放工又阻撚住搭巴士個輪椅企位
落車又要開晒路就佢 同班死廢老冇撚分別
莫講話班輪椅閪喺條街度成撚日轆到人
就算有人推住架輪椅都唔撚識睇路
返學時旁邊有間殘障人士協會, 班野成日連群結隊飛車咁, 屌
成間學校都直接叫佢地頭D黨
我經過等緊過馬路
佢係後面剷埋黎
差啲將我撞出馬路
最後我夾左係電動輪椅同個馬路個欄杆中間
整到對腳

個電動輪椅呀伯一句唔好意思都冇 倒車就走左
勁痛囉我

間椅勁快囉 根本就應該要考牌

痴鬼線
佢屌你話你把遮遮住咗,佢睇唔到有無車嚟?
利申:試過有次俾個輪椅撚咁鬧我
karma,
thats why they are on the wheelchair
條友後尾點
想問下積積埋埋咁多口德可以喺邊度換禮品?
死殘廢仔 唔好出街啦你
印象中霍金好似有客串過
汽車上行人路個1/4級都feel到啦 電動輪椅唔知碌到人
好撚賤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞