美國最高法院大法官金斯伯格病逝 終年87歲

407 回覆
42 Like 4 Dislike
長久以來0個官員屬於共和黨
大個仔喇 你自己google加州啦

官呀
trump
唔怕啦
老實講共和黨雙重標準係人都知
班左癌同矽谷奶共巨頭諗住組巨型律師團隊
將總統大選搞到上最高法院
點知RBG被天誅
There's special place in hell for RBG

其實唔駛死的, 退休都可以....但死左真係太意外
依家加州個Chief Justice係前共和黨人,任職頭七年都屬共和黨喎
佢就係唔想退休 頂到換總統
Barbara Lagoa and Carlos Muñiz, respectively a former and a current member of the Florida Supreme Court appointed by Gov. Ron DeSantis, were among a list of 20 names introduced by the President to media at the White House earlier this month.

想睇侵侵提名拉丁裔既Barbara Lagoa做大法官
到時左膠又冇得鬧white supremacy
又冇得鬧男人霸權
Libertards in shambles

trump佢張人選list有埋黑人
Pk了
成個bench都conservative

呢舖真係想Biden贏
但咁講實俾連登仔屌
唔怕啦
老實講XX黨雙重標準係人都知
佢真係影衰黑人

Thomas其實幾乞人憎
又保守又唔夠Scalia聰明
佢唔係黑都無得坐喺度
當年Thomas個聽證會同近年Kavanaugh個聽證會
Justice Thomas好似好撚保守?
btw 淨係知佢係討論時唔出聲
其實點解咁多人吹奏Scalia?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞