【100%的波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCCCLXXXVII

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
馬天尼斯事實係勁過紐亞保方
阿叔都勁過lahm
原來你就係果個廠迷
有錢任性
事實勝於雄辯
saliba係咩上手買?
阿達想唔想要都未知
我哋今晚又係鳩踢都贏既波
saliba 點差,都夠班踢聯賽杯,足總杯,歐霸啦

點會無用
躝啦
踢下盃賽吸經同操狀態 其他人傷病都可以搵佢頂上
呢種關係繼續維持左幾年,期間佢轉左幾個男朋友。
直到有一次,佢同佢男朋友去咗日本旅行。
有個朝早,突然收到佢whatsapp打嚟嘅視像電話。
接通電話後,只係見到佢一個人喺日本嘅街道上行緊,同時間見到佢淚流滿面。
「佢又打我啦⋯⋯」
當時聽到佢講呢句說話,我已經心急如焚,想馬上飛去佢身邊,安慰佐幾句後,我立刻上網買當日最快嘅機票,飛去搵佢。
到佐日本嘅時候,已經係夜晚,當我搵到佢嘅時候,個天落住毛毛雨,我記得我喺難波某條商店街搵到佢。
明顯雙眼紅腫嘅佢,一見到我,首先係愕然左一下,突然就奔跑過嚟緊緊擁擁抱着我,再喊,而個一次亦都係我第一次抱着佢。
嗰晚佢冇返去佢嘅酒店,反而嚟咗我book嘅酒店度瞓,基本上大家嗰晚都冇乜溝通,只係互相依靠着對方。

3男三角戀
頭先喺youtube search Saliba
睇咗個叫Nouman做嘅球員分析片
(不過印度口音我mute咗)
睇得出Saliba嘅優點缺點好明顯

優:有腳法 用波型中堅 受壓時都可以冷靜傳波
有長傳能力 有閱讀球賽能力 1on1防守ok 轉身唔慢

缺:hold波耐 壓得太前失位 缺乏經驗

所以要練下好正常 tune得好打好個底的確係可造之才
麥記的最後一夜~
成班死基佬
老婆狗ff自己係男朋友
可以打老婆
第二日我陪佢出咗去散吓心,但係我一直都見到佢不停望住手機,我扮睇唔到。
直至晚上,佢同我講要返去搵男朋友,之後就得返我一個喺日本。
之後幾日我基本上都冇乜心機,每日只係睇住佢Instagram同Facebook,同男朋友嘅放閃。而我就好似過路人一樣,路過。
返到香港冇耐,佢都同個男朋友散咗,我約咗佢出嚟食飯,我問佢,我去日本搵佢果次,如果我當時同佢表白,佢會唔會同我一齊?
佢當時無答我。我送佢返屋企,到佢屋企樓下。佢突然攬住我,我當然都攬實番佢。之後佢突然推開我就走咗入大廈到,轉身一刻,我好似見到佢眼角有淚水,我唔明,即係點?
之後再約過佢幾次,佢都推佐我,whatsapp,電話,Instagram都唔覆我,我以為佢需要時間考慮,過多排佢會再搵返我。但係一直都無任何回覆。
但之後係Instagram見到佢公報婚訊,聽其他朋友講佢嫁佐去台灣,估唔到最一次,係我最後一次見佢。

個ending都幾on9 註定條友做兵
Link?
轉咗幾個男友都未輪到自己
個男仔做兵做到傻咗
當局者迷
nouman d 片都無乜特別好似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞