【100%的波】阿仙奴20-21球迷吹水區 MCCCLXXXVII

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
我地簽Jimenez
掉轉左 阿仙奴是雲加不可分割的一部份
留意到佢郁啲就話連登啲阿迷得啖笑一竹竿打一船人都算,咁睇唔起我地咪唔好入嚟囉,又要入嚟又要屌想點
Party 牛蛙其實肯比錢都係話買就買到........
訓醒準備返工 又見到內戰
實係傾左好耐,登鵰先公布,我地仲好啦 日日有news j
由中學開始認佢,到大學,再到社會大學,期間已經陪佢由初戀去到唔知第幾段戀情。
每次收到佢電話,聽到:「可唔可以出嚟陪我?」
我都只係回答一句:「無問題,即到。」
已經唔記得係第幾次出現係佢屋企樓下。
我只係記得,我曾經有幾次都想同佢講:「不如你同我一齊,我會俾到幸福你!」
可惜嘅係我無勇氣講出口,我驚一講佐出口,連做朋友既機會都無。

買定花生
達子反山
Jota要成45m
有一次同學聚會,有個同學問佢:「你哋以前成日都朝夕相對,而家你又單身,會唔會考慮一下佢呀?」
我當時裝作若無其事,但事實係我既注意力已經係佢身上。
我聽到佢話:「傻啦,我哋係友達以上戀人未滿,不過佢係我呢一世人最好嘅閨蜜。」
講完呢段說話,就向我呢邊方向望咗過嚟。
我避開佢既眼神扮聽唔到,但係心裏面已經心如鹿撞。

想去感情台出下膠post添
仲要打稻草人覺得自己高人一等
打到嚟喇 深圳華為總部所有電腦被windows鎖機
https://lih.kg/2208516

唔fc 啦當左真先
開咩topic好
睇中左youtube有個留言
想拎黎扮係自己既經歷
咁而家有新包皮都夠人用
saliba 落去u隊踢下又有咩問題
買得新包皮都知球隊呢季無諗住當saliba 即食 法甲同英超差咁遠
雲加等於阿仙奴,正如中國等於中共、中共等於中國
冇圖j𠱸啦落
咩片黎
等咗女神十幾年,換黎嘅只係友達以上......
咁貴買個後備
真,踢多幾場u隊keep住有上陣機會仲好
thanks, 你一開po 我就貼出黎踢爆你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞