貓貓照左x光 似胸有積水 有無醫院介紹?

77 回覆
2 Like 1 Dislike
寶寶 歲半 早排開始抖氣加速 岩岩睇左醫生照左x光 見到胸位置有野 有機會係胸水 或 癌症 或 心臟病 等等 之後醫生介紹左 左去城大 獸醫再詳細睇下
不過問左住院 抽胸水 等等晒少都萬幾起跳 對比其他好似都比較貴 會唔會有其他門診介紹 同埋大約收費係幾多? 好心急唔想再拖
非牟利問下
係呀唔太清楚 所以專登上黎問問
我隻貓貓琴日因為有腹水走咗 樓主要加油唔好放棄
謝戲師兄 岩岩返到黎都一點幾 盡可能聽日帶佢睇 唔想再拖 有冇人有相關介紹
Npv
果時係點 有冇做手術
冇 病發好突然 見到佢好辛苦 打針就走咗了 所以要盡早醫佢
希望芝麻無事啦
同樣情況 你預可能要照心臟加肺超聲波 同埋積水嚴重可能要訓氧氣箱 搵定一至兩間有呢樣設備

城大 pet central npv 麥花臣都有
我就係 係npv 度轉介 如果呢幾間 邊間收費平d 同質素ok ?
當時問過收費合理啲同有位就係pet central

麥花臣當時無位就無問價

我諗你係要搵最早有期檢查嘅

Npv乜都冇驗就轉介?
巴打聽日試下問太子cau, 醫生又老實又好
只做左 x光 話驗到 個胸 有野 跟住話如果要照 超聲波 要再約醫生
所以推薦 我去第二度 再驗清楚 同埋留院
問下cau有冇位, 記得果度應該有超聲波, 同佢講urgent
如果新界既話會唔會有介紹 因為住得比較遠 出一出去都要成個鐘 怕阿女會累
新界嘅話就荃灣享和陳學維或張海雄
收費都唔平加上都好爆
不過無城大咁多負評同亂收錢囉
唉 係唔係都係照左超聲波 再留院去醫?
rip
Rap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞