Ipad 8 定 Ipad air 4

152 回覆
6 Like 36 Dislike
始終太細 接受到嘅話都叫做贏嘅
個人覺得蘋果嘢 一係買最平一係最貴
中圈套
另一度睇到話下轉BTS唔會係送airpod,咁應該依家買奶啲? iPad 價錢係吸引 依家究竟邊度先買到ipad edu price
Ipad 7 有得退就即退啦

ipad pro 同 ipad air 3 係贏家(BTS)
ipad 8同舊ipad air 有咩分別???
我唔熟呢D真係分唔到
正仆街 bts 焗人買ipad pro
air啦 apple pencil 2 體驗完整好多
純粹睇PDF E BOOK 搵唔搵到IPAD 6 買...
屌,我就係受害者

之前聽講話出新air, ipad冇update
咁就平平地買咗部ipad7俾細路上堂
8月30落單,9月13左右到貨
乜都未整連貼都未買就同我講出部8

雖然剩係粒u唔同,但都好蝕咁
咁係咪啫係 IPad Air 4 唔會有任何優惠
粒U差兩代,最少兩年update OS
係呢度問永遠都係加多少少上.....
夠錢嘅話就一定Air,樣靚好多又快加埋第二代apple pencil
如果净jot notes ipad 8 已經夠
不過估計你個心都係想買Air
我諗主要唔想買ipad8 因爲個樣好舊 0變化
同樓主一樣情況
最後買咗Ipad 8
Air要等又唔知有冇貨,仲要貴一倍(我窮
聽日就送到嚕
一係ipad 8
一係bts 上pro
budget 有限就ipad 8啦,你都話有限
學生好似平$400
Ching 係咪去Apple Store 訂個陣講就Ok?
早知一早bts買ipad air3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞