Ipad 8 定 Ipad air 4

152 回覆
6 Like 36 Dislike
有冇巴打有back to school offer 要部 airpod? 想夾買部 iPad Pro
鳩打iPad air 4 refresh rate
原本煩緊iPad Pro BTS 定係 iPad Air好 依家都係等Air算
但到呢一刻為止都唔包括air
加小小直上Mac Pro
之前包過air3嘅
只不過係送AirPods 好似冇平到
Tg: @kanapple
我覺得最平個部就ok
依家好多人用air 2都仲覺得ok
你既用途如果唔係剪片打機之類我諗都唔需要勁cpu+多ram
same here 如果唔係唔洗咁糾結
係... 但事實上你係唔會用iPad Pro 剪片
iOS 同 電腦嘅剪片程式 都差好遠
我都係用air 2,但係大學上lecture手寫notes用iPad Pro應該好正
新版ipad好似都用到筆?
寫notes第一代筆就ok啦
120hz vs 60hz舒服啲值得畀多少少
有bts嗰啲唔會覺、反而覺得冇提早買會後悔
iPad7最慘喎
粒A10效能得A12一半
Air起碼個mon同鏡頭靚啲
科技嘢換代冇計啦
最起碼7同8個價錢唔差得遠
但係air3同8差成千蚊
如果想買8嘅話 佢都唔會點理個mon靚唔靚
通常都係用得就算
由一開始買ipad 7 既已經係ON9啦 有咩慘唔慘

A10都買
咁講mini 5果D今次赢左,
價錢係air3 同 ipad8 中間,有齊air 3優點
Logitech 果支兩代都支援
Btw你budget有限又急用就ipad 8啦
電子野過幾年又唔同
永遠都有新野出
點都追唔完
好似話最快下年會有final cut pro ipad version
為未來投資
貴幾舊水少64gb storage+靚啲嘅camera/display
我覺得無乜蝕到
但係比二千幾蚊買部A10?
蝕到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞