Ipad 8 定 Ipad air 4

152 回覆
6 Like 36 Dislike
諗住買嚟jot notes 平時可能攞嚟煲劇咁 有啲急住用
同埋budget有限
Ipad平air成一半 佢仲有教育價 而加買18號就有得攞
但係佢個cpu冇air咁快 同埋佢淨係支援第一代apppe pencil
我就中意air個設計 有全螢幕 支援第二代apple pencil
但係加埋個pen埋就差唔多貴ipad一半 佢仲要10月先出 有排等
我應該買邊部好
同問
直上ipad pro
Budget 有限 就 直屌iPad 算

根本Air 貴出嚟嘅野真係冇咩用
除非你好需要個Type C 頭
我都係依2部揀緊 我覺得最慘係要番第一代支筆

到時你想trade機換新要買多枝筆

但其實我ipad又係副用 等緊佢armmacbook

好難揀啊
支筆先係最大問題 遲啲要換機又要買多支筆
佢嘅新嘅cpu係咪如果唔剪片其實冇咩用
Air 性價比好低
建議直接上pro
比多千幾蚊多個120HZ仲有4喇叭
無咩錢就買ipad 8
Jot notes ipad8都夠啦 部部差唔多
iPad Air 4不如升級到pro
反正用落都用唔晒佢啲功能
Air or Pro
Ipad 8 個樣outdated
Ipad8有教育價咩?

仲有bts送airpods既情況下,新air係智商檢測機黎
佢個發佈會咁講
但係edu store又無...
iPad Air 3/ ipad 8好啲?
如果budget有限嘅情況下 買air3會唔會好不智
Air4有無BTS
ipad個gap mon
冇 佢10月先出 bts完咗
air 3 同ipad 8同U
但air3 係64, ipad 8 係32
而且air3 有P3同全平面壓合

但比多少少上到air4 再比多少少上到ipad pro
今次個定價好有諗頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞