現代人成日戴套做愛 會否令人類精子進化?

446 回覆
6423 Like 105 Dislike
lm
進化至少係成個形態改變,高左只係基因好左
Cls 上埋連登精選推介

Btw起咗底發現樓主真係「創作力量同幻想會嚇你一跳」
有幸見證
營養太好, 食物太多
岩岩佢好似破左戒,成個世界射左出黎?
最終進化係男人體內生產卵子,精子再經輸精管流入去卵子度,再自我懷孕同生仔
精子通常出現,大部分都係打飛機打出黎,少部分真係比condom封住(我肯定全世界打飛機打出黎嘅精子比起condom封住嘅肯定多d)

因此精子要進化,首先要克服射精者平時將佢地射出黎嘅環境(紙巾,廁所)
本主題已獲選為 LIHKG 精選推介
WTF?
精蟲未進化已經鑽穿咗樓主個腦😂
咁到時啲袋穿哂
啲袋自己會唔會進化
精子王「又有幾百億兄弟嘅性命斷送喺避孕套嘅手上 我地有咩辦法?」

精子臣「我地唔可以令手足們白白犧牲,微臣認為我地要喺呢個睪丸入面建造我地嘅生態圈」

精子王「願聞其詳」

精子臣續道「首先我地要令兄弟們唔可以話出就出,每次條仆街扑野或者打飛機,我地大家尾拖尾拉住大家,留守陣地」

精子王好奇「然後呢?」

精子臣「然後我地建立我地嘅生態圈,重組我地嘅細胞,我地都變埋卵子,自己屌自己」

精子王「咩話!?」
果然冇令我失望
每次總有班人覆得好認真就好想笑
上個網都咁認真
射左D城堡兵出黎
鋼dom
夢遺部隊係精子嘅精英
佢地可以脫離人類嘅操控 自由進出人體

夢遺部隊已經成功脫離到達外界
經過歷年嘅進化 夢遺部隊已經可以有腳自己走動

夢遺隊員A「發現目標於九點鐘方位」

夢遺指揮官「梯形陣式前進,小心避開毛囊」

夢遺隊隊員們千辛萬苦終於走到女主人嘅西部入口

指揮官一聲令下 夢遺部隊全面進擊

不消數秒已抵達子宮外壁

指揮官在壁夢終於按捺不住,在隊員面前流下男兒淚

Good Job
Ho l 癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞