新ipad air 加價Apple 根本就係玩自己 今次實滯銷

238 回覆
82 Like 148 Dislike
連登:
說法一:apple前線好黃
說法二:介唔到唔計
說法三:An機好垃圾(不過影相聽歌同apps好過iPhone)
說法四:成屋ios用慣左轉唔到
說法五:是鳩但啦 apple係最勁架啦
買架限量版法拉利Show off唔係好d咩?
邊有人用Apple產品show off
你bts iPad Air 3 有埋AirPods pro $4500
放返AirPods pro 大約都有$3000
iPad 8 $2500 其實你多$500 又多32GB 又輕左
其實都唔係差好遠姐
利申:早排bts 買埋iPad air 3
啲人話自己係手足真係笑撚左望到熱門有幾個post 都係講緊蘋果冇人拉
咪係,黃之峰同周庭偽黃好可恥
其實係啲小事上細節位唔使咁執著

例如 好想食日本嘢又想平平哋 質素 咁咪食元氣囉

啲人又要批鬥人食元氣但自己又用apple 先係最好笑
A14 5nm ipad air 4 (2020)
A12z 7nm ipad pro 2020

air粒u可能仲勁過pro
真係當買pro個D係傻仔
Apple 最叻堆大粒SoC推performance
12X/Z粒SoC size大咁多
唔多會廢過A14
A10X當年都勁過A12
86似終都係86
x 2
一係iPad 128, 一係Pro 128. Air 唔抵買
我仲用緊6年前部ipad mini
唔好睇少連郡
咁我本身無ipad諗住買返部,咁買邊部好?
一年賺錢多過一年喎清
連登仔:
巴菲特已經過氣
timcook唔識行銷
new ipad air 吊打 ipad pro ?
性價比係
唔知new ipad air 幾多gb ram 呢
唔好理Apple有冇新野,快手J 用幾多幾多nm先
外國仲早過香港復課
用实际行动下架HK LIVE MAP去支持香港警察
唔俾员工戴黄色黑色口罩去反对港独
取消台湾旗以示一个中国系中华人民共和国
当全世界都撤资撤厂,唯有APPLE不离不弃仲反其道而行全面同比亚迪合作喺中国生产APPLE产品
全心全意出钱出力Make CHINA Great Again

愛中国嚟講佢敢認第二冇人敢認第一
mini 2?
效能黎講
iphone , ipad air , ipad pro 應該點排
只係計現有版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞