新ipad air 加價Apple 根本就係玩自己 今次實滯銷

238 回覆
82 Like 148 Dislike
到時A14X 又加價呢
iPad 10.2 inch 2020 仲抵玩過佢!!
Air 係雙揚聲器
你識唔識字
好貴,由3999提到4999

貴到仆街!!

買唔起

不如我買ipad pro 2020版好過啦
依家冇架啦

你真係買咗只會喊三聲

想平就買 iPad 8 啦
唔好當香港做世界中心
iPad Pro 11 好似都有成6 GB ram

咁既價錢不如我加錢買ipad pro好撚過啦
iPad air好撚垃圾,加個touch id同加A14 cpu就當新機,票如我買ipad pro好過

睇死apple想留A14X擺係下年更新ipad pro刺激銷量

仆街apple公司
富貴咪買貴啲
窮撚咪買平啲囉佢始終咁大個市場 緊係出啲高低比人揀下
ipad air跟本暗黑兵法
上次ipad air3 已經係咁, 當時又係買翻新ipadpro10.5 好過ipadair3
今次情況一鳩樣
佢肯定想留番d A13X 、 A14X擺係下年更新ipad pro 11 同12.9 ,apple為左搵錢好撚仆街
教timcook做生意
逼鳩d人買ipad pro

Budget唔夠就會哂ipad 10.2 inch (2020 )

iPad air根本係雞肋產品黎架
心理學上加入第三選項會令消費者更容易選擇
iPad Pro年頭先出
下年先再更新有咩問題
你quote我做乜柒我咪同緊reply你果個講係雙喇叭唔係四喇叭
唔加價, 或者同價錢64gb升做128gb, 仲有 d吸引力,依家真係
連登真係好多分析師
部 ipad 8 值唔值得一戰?
睇你需求
對喇叭冇要求可以
連登仔咁勁 tim cook 算什麼
有往績
5s出時apple都出左部5c 用上一代處理器 同埋膠殼冇touch id 平$800 結果係滯銷
點解一定要喊?
等下代pro升完贏返晒air, 到時咪放599usd 128gb比你地
買左2020pro根本唔係比apple撚, apple定價真係好撚完美
之前批舊科技ipad賣太平冇肉食, 升少少乘機加價, 想ipad市場賺多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞