新ipad air 加價Apple 根本就係玩自己 今次實滯銷

238 回覆
82 Like 148 Dislike
120hz 芒冇 喇叭得兩個
重未計Lidar 感測器
A12Z同A14既跑分 同埋pro 同air 既ram係咪都有6GB 相信好大機會係air少過pro
原來價錢同係256GB 既pro 都只係爭$1200大元
出得起$5999買點解唔爭在個千二蚊可以有埋120hz 芒同埋四個speaker
Apple唔係諗住個touch id 同埋多左個幾隻色可以加價大賣呀
其實上代ipad air 用A12 跑分都唔低
買新ipad 都有A12重抵玩
買上代pro翻新機都重抵玩
班fanboy有新色show到比人睇係新機就狗衝嫁啦
要showoff都唔會買ipad 啦
我買新Apple watch 新iPhone 唔好
新iphone係邊
就出啦
等多兩個月啦我估
仲有apple今次無講A14 gpu performance係點,A12z相比A12x假假地都叫多左1粒core,雖然實際上無用,但今次完全隻字不提,似有伏
有提呀
同上一代air比(A12)
只係快30%
咁買ipad好過啦
新ipad 都係用A12
唔會滯銷

要屋企上堂,外國Apple Store得返新Air現貨班人都要硬食

明顯target係嗰班人
而家開始復課啦
駛唔駛你教Tim Cook 做生意
咪係
無錯,其實 ipad pro keep住都唔夠貨派,市場需求好大
有冇得炒先
冬天又會爆過
點會滯銷
由中國比亞迪電子製造,充滿中国價值

買APPLE即係撐中国,Make CINNA Great Again

據報比亞迪電子(00285.HK)成為蘋果新iPad代工方
http://www.aastocks.com/tc/stocks/news/aafn-news/NOW.1043369/3
笑死
你買pro 或air

啲錢咪又係入佢袋
廢話
合理化煙幕, 所以Pro大賣,
Tim仔又贏
太睇少ifans信仰,再加多10%ifans都覺得物超所值
Airpods一出都比人笑on9
ifans apple 點出都覺得抵,其他廠出咩都係電子垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞